Obnoviť stránku

Maxxo IRT01

4,7 48 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Maxxo IRT01

Tento digitálny bezkontaktný a infračervený teplomer slúži na meranie teploty ľudského tela, ale možno ho využiť aj na meranie teploty predmetov, povrchov i kvapalín. Bezdotykový teplomer disponuje certifikáciou pre zdravotnícke pomôcky CE a ochranou IP22 na meranie v zhoršených podmienkach. Maxxo IRT01 ponúka dva prepínateľné režimy. Rýchly senzor zmeria teplotu už za 0,5 sekundy na vzdialenosť 5 – 8 cm. Integrovaná pamäť si zapamätá až 32 meraní. Všetky informácie sa zobrazujú na prehľadnom LCD displeji.


Kľúčové vlastnosti bezkontaktného teplomera Maxxo IRT01

  • Infračervený teplomer Maxxo IRT01 dokáže bezkontaktne merať teplotu ľudského tela a predmetov
  • Disponuje certifikátom CE pre zdravotnícke pomôcky
  • Ochrana IP22 zaistí meranie aj v menej priaznivých podmienkach
  • Vhodný ako do domácnosti, tak aj do firemnej prevádzky
  • Rozsah na meranie predmetov je od 0 °C do 118 °C
  • Rozsah na meranie teploty človeka je od 35 °C do 42,9 °C
  • Maxxo IRT01 meria na vzdialenosť 5 – 8 cm
  • Rýchle meranie dokáže dodať výsledok už za 0,5 sekundy
  • Čitateľné hodnoty zobrazuje LCD displej
  • Ergonomický tvar na pohodlné držanie

Bezdotykový teplomer Maxxo IRT01 na doma i do nemocnice

Bezkontaktný teplomer Maxxo IRT01 je vhodný ako na domáce využitie, tak aj ako profesionálny zdravotnícky prostriedok vo firemnej prevádzke, a to najmä vďaka svojej certifikácii CE 1639 pre lekárske zariadenia. S ochranou IP22 dokáže teplomer merať teplotu aj v menej priaznivých podmienkach.

Maxxo IRT01 vyniká presnosťou merania

Bezkontaktná infračervená technológia odčíta teplotu z čela bez fyzického kontaktu a zabraňuje tak prenosu infekcií medzi ďalšími ľuďmi. Okrem ľudského sa dá merať aj teplota predmetov. Digitálny teplomer Maxxo IRT01 vyniká presnosťou merania s odchýlkou iba 0,2 °C. Presnosť je zabezpečená senzorom od nemeckého výrobcu s rýchlosťou merania iba 0,5 sekundy.

Praktické využitie teplomera Maxxo IRT01

S teplomerom Maxxo IRT01 môžete merať v dvoch režimoch. Prvý z nich je meranie ľudskej teploty ako u seniorov, detí alebo dospelých v rozsahu od 35 °C – 42,9 °C. Druhým z nich je meranie teploty povrchov, jedla aj tekutín v rozsahu 0 – 118 °C. Pomocou teplomera Maxxo IRT01 môžete okamžite zmerať teplotu v miestnosti alebo napr. teplotu ohriateho mlieka, a to jediným stlačením tlačidla. Merania si možno nastaviť v °C  aj °F.

LCD displej

Podsvietený LCD displej bezkontaktného teplomera Maxxo IRT01 vám zaručí, že výsledok merania si môžete prečítať aj v tme – vaše dieťa pritom môže spokojne spať. Digitálny teplomer je tiež vybavený zvukovým upozornením na horúčku alebo vysokú teplotu, ktorej hodnotu možno manuálne nastaviť.


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Bezkontaktný – infračervený
Spôsob použitia Na čelo, Na spánok

Špeciálne funkcie

Rýchlosť merania 0,5 s
Špeciálne funkcie Meria aj izbovú teplotu

Rozsah merania

Minimálna teplota 0 °C
Maximálna teplota 118 °C

Možnosť prepnutia °C na °F

Možnosť prepnutia °C na °F ÁNO

Typ napájania

Typ napájania AA
Kód:  MAXTE810
Produktové číslo:  8595235804810

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14