Obnoviť stránku

Maxxo Etereo S2 Bluetooth sivé

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Maxxo Etereo S2 Bluetooth sivé

MAXX Etereo S2 Bluetooth vám umožní úplne inú dimenziu počúvania hudby pri športovaní. Dokonale padnúce slúchadlá sú vybavené technológiou BONE CONDACTION Transducer, ktorá využíva na vedenie zvukov malé vibrácie. Tie vnikajú lebečnou kosťou do vnútorného ucha a spracované impulzy ďalej pokračujú do mozgu. Vďaka tomu zostávajú vaše uši voľné a pritom počujete rovnakým spôsobom a nestrácate tak kontakt so svojím okolím. Technológia Wellness sound a skintight speakers zase úplne dokonale a čisto prenáša zvuk cez lícnu kosť. Vnímajte pri športovaní svoje okolie, čo výrazne zvýši aj vašu bezpečnosť. Hlasitosť je pritom nastavená na nízkej frekvencii, čím sú potlačené nepríjemné vibrácie na spánkoch. 

Kľúčové vlastnosti slúchadiel s mikrofónom Maxx Etereo S2 Bluetooth sivé

  • Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom
  • S unikátnou technológiou využívajúcou na vedenie zvukov malé vibrácie
  • MAXX Etereo S2 s hlasitosťou na nízkej frekvencii
  • Na jedno nabitie až 8 hodín počúvania hudby
  • Integrovaný mikrofón eliminujúci okolitý zvuk
  • Vhodné na športovanie vďaka odolnosti voči potu a vlhkosti
  • Ovládanie priamo na konštrukcii
  • Zvukové upozornenie o slabej batérii a prichádzajúcej SMS
  • S extrémne nízkou hmotnosťou
  • Farebné  vyhotovenie: sivé

Integrovaný citlivý mikrofón

So slúchadlami MAXX Etereo S2 si môžete vychutnať na jedno nabitie až 8 hodín počúvania vašej obľúbenej hudby, a to vďaka špičkovej Li-pol batérii. Nechýba ani integrovaný mikrofón, ktorý potláča okolitý hluk a umožňuje vďaka vstavanému Bluetooth headsetu telefonovať počas športovania či akékoľvek iné aktivity.

Slúchadlá vhodné na športovanie

Ľahko umývateľné, dokonale padnúce a jednoducho tvarovateľné. Takéto sú slúchadlá Maxx Etereo S2 Bluetooth. Sú navyše špeciálne navrhnuté tak, aby odpudzovali pot a vlhkosť. Po vašej športovej činnosti ich môžete ľahko opláchnuť pod tečúcou vodou, vysušiť a opäť sú pripravené na ďalšie použitie. Neuveriteľne nízka hmotnosť 35 g prispeje k maximálne komfortnému používaniu.

Ľahko ovládateľné

Slúchadlá ponúkajú dokonale jednoduché ovládanie jednotlivých funkcií, a to priamo pomocou ovládania na ich konštrukcii. To umožňuje nastavenie hlasitosti, preskakovanie skladieb, rýchle pozastavenie prehrávania, príjem, ukončenie i odmietnutie hovoru. O slabej batérii vás upozorní hlasové oznámenie a o prichádzajúcej SMS či správe z ďalších mobilných aplikácií vás informuje zvukový signál. MAXX Etereo S2 Bluetooth sú slúchadlá, ktorá vám umožnia revolučný spôsob počúvania hudby.

Hmotnosť:
35 g

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Sivá
Kód:  MAX003a8
Produktové číslo:  804780
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02