Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Maxxo DVB-T2 HEVC/H.265 Senior

4,4 137 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Maxxo DVB-T2 HEVC/H.265 Senior


DVB-T2 prijímač s vynikajúcim pomerom cena/výkon

Buďte pripravení na príchod nového štandardu digitálneho vysielania a kúpte si kompaktný set-top box Maxxo T2 H.265, ktorý je vybavený certifikáciou ČRA. Zariadenie podporuje nové DVB-T2 vysielanie (H.265/HEVC), vďaka ktorému si vychutnáte vaše obľúbené kanály vo vysokej HD kvalite a tiež je plne kompatibilný so starším digitálnym štandardom DVB-T.

Ovládač SENIOR

V balení navyše nájdete jednoduchý SENIOR ovládač len so základnými dôležitými funkciami na bežné ovládanie vášho televízora. Bežný diaľkový ovládač na naladenie a druhý prehľadný ovládač na jednoduchú manipuláciu. Obmedzené funkcie SENIOR ovládača zabránia nechcenému preladeniu/rozladeniu alebo zapnutiu či vypnutiu ďalších funkcií.


Kľúčové vlastnosti DVB-T2 prijímača Maxxo T2 H.265 S

  • Certifikované ČRA
  • Podpora vysielania DVB-T/T2, H.265 HEVC
  • Full HD rozlíšenie
  • Programový sprievodca EPG na 7 dní
  • USB konektor s funkciou nahrávania
  • Funkcia Time Shift
  • SCART, HDMI a LAN konektor
  • Podpora viackanálového zvuku Dolby Atmos
  • Diaľkové ovládanie

Podpora multimediálneho obsahu

Prijímač Maxxo T2 H.265 S je vybavený USB konektorom na pohodlné nahrávanie vašich obľúbených programov na externý flash disk. Vďaka vstavanému multimediálnemu prehrávaču môžete tiež prehrávať videá, fotografie či hudbu. Vo výbave nechýba ani podpora českých titulkov a viackanálového zvuku Dolby Atmos.


Príjemné používateľské prostredie

DVB-T2 prijímač Maxxo T2 H.265 S je vybavený štandardnými výstupmi HDMI a SCART na jednoduché pripojenie zariadenia k televízoru. Používateľské rozhranie je kompletne lokalizované do češtiny a súčasťou ponuky je prehľadný programový sprievodca EPG na 7 dní či funkcia časového posunu Time Shift.



Parametre a špecifikácia

Tuner

Tuner DVB-T2 (H.265/HEVC), DVB-T

Funkcie

Maximálne rozlíšenie Full HD
Záznam na flash disk
Funkcie Timeshift, EPG

Multimédiá

Multimédia Video, Foto, Hudba

Vstupy/Výstupy

Vstupy/Výstupy HDMI, SCART, LAN, USB

Operačný systém

Operačný systém Vlastný
Kód:  XPR08d
Produktové číslo:  Maxxo T2 H.265 S

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12