Obnoviť stránku

ZOPA Ochrana sedadla pod autosedačku s kapsou na tablet

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
27,90 €

ZOPA Ochrana sedadla pod autosedačku s kapsou na tablet

Obľúbili ste si cestovanie autom a radi by ste so sebou mali aj svoje dieťatko? Ako ale zabezpečiť, aby sedačka nebola zašpinená od topánočiek? Ochranný poťah na sedadlá ZOPA rastie spolu s vašim šikulkom. Najskôr vám poslúži v čase, keď je autosedačka sdieťatkom umiestnenáproti smeru jazdy – ochráni chrbtovú opierku sedadla pred ušpinením od detských topánočiek a vďaka držiaku napríklad na tablet vám pomôže počas cesty so zábavou. Keď bude váš potomok väčší, môžete zadný diel poťahu ZOPA oddeliť a použiť ho ako vreckár. Túto časť je možné vďaka popruhu pripevniť na zadnú stranu prednej sedačky. Do priestranného vrecka na zips, ktoré je tiež v dolnej častipoťahu, sa môže schovať všetko, čo bude dieťatko počas cesty potrebovať.

Kľúčové vlastnosti ochranného poťahu na sedadlo ZOPA

  • Vďaka ochrannému poťahu ZOPA sa vaše cesty autom zaobídu bez špinavého sedadla a navyše vám tento výrobok pomôže so zábavou
  • Pomocník rastie spolu s vašim dieťatkom a využijete ho už od jeho narodenia
  • Ochráni sedačku pred ušpinením
  • Na ochrannom poťahu sedadla ZOPA nájdete priehľadný držiak na tablet a priestranné vrecko na zips
Kód:  BABY13993
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595114409945
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03