Obnoviť stránku

Zopa Ochrana sedadla pod autosedačku

4,9 57 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
19,90 €

Zopa Ochrana sedadla pod autosedačku

S nadšením nasadáte do auta a vyrážate na dlho očakávanú dovolenku. Ubehne len niekoľko minút a zo zadných sedačiek sa ozve neodbytný hlások: „Kedy tam už budeme? Som hladný/á!“ Na upokojenie dáte svojej ratolesti sušienku a čaj vo fľaštičke. Stačí však len chvíľka nepozornosti a nehoda je na svete. S praktickou ochranou sedadla pod autosedačku od značky Zopa vás už žiadne, či už poliate, alebo fľakaté sedadlá plné omrviniek nečakajú. Inštalácia ochrany je jednoduchá a vďaka sieťovaným vreckám ju možno využiť aj ako organizér na hračky či potreby pre starostlivosť o dieťa. Praktickú ochranu sedadla pod autosedačku Zopa využijete ako počas dlhej cesty do zahraničia, tak aj pri pravidelnej jazde s dieťaťom na nákupy a k lekárovi.

Kľúčové vlastnosti – Zopa ochrana sedadla pod autosedačku

  • Podložka do auta Zopa chráni sedadlo pred nechcenými škvrnami a rozliatymi tekutinami
  • Už žiadne fľakaté sedačky vo vašom aute
  • Pomáha udržať v aute poriadok
  • Vrecká v spodnej časti poskytujú úložný priestor pre hračky, plienky a ďalšie nevyhnutnosti
  • Inštalácia ochrany sedadla Zopa pod autosedačku je veľmi jednoduchá
  • Moderný dizajn
  • Podložka je vyrobená z kvalitného a umývateľného materiálu

Ochrana sedadla Zopa zaistí bezpečnosť aj poriadok

Podložka do auta Zopa je vyrobená z odolného a umývateľného materiálu, vďaka ktorému sa stane udržiavanie čistoty v aute hračkou. Inštalácia ochrany sedadla pod autosedačku je veľmi jednoduchá, podložka je navrhnutá tak, aby sa zmestila presne medzi bezpečnostné pásy vozidla a na sedadlo sa upevňuje pomocou praktického pásu na klip. Okrem ochrannej funkcie vám podložka poskytne aj organizér na veci nevyhnutné na cestách. Praktické sieťované vrecká v spodnej časti ochrany sedadla sú vhodné na uloženie obľúbených hračiek, desiaty či iných drobností.

Tradícia, dizajn i bezpečnosť

Spoločnosť Zopa sa už dlhé roky špecializuje na potreby pre deti, aby rodičom uľahčila náročnú starostlivosť o ich najdrahšie poklady. Dôraz je kladený nielen na moderný dizajn a praktické vychytávky, ale predovšetkým na bezpečnosť detí. Výrobky Zopa preto spĺňajú prísne európske normy EN. S ohľadom na bezpečnosť detí je vhodné používať iba doplnky k autosedačkám schválené výrobcom.

Rozmery:
Operadlo: 54 × 44,5 cm
Sedacia časť: 43 × 44,5 cm
Bočná časť: 16 × 28 cm

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál Polyester
Vlastnosti Vrecká
Farba Čierna

Rozmery

Šírka 445 mm
Výška 970 mm
Kód:  BABY7920
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595114418527
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17