Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TIERRA VERDE Puer bieliaci prášok 5 kg

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
28,90 €

TIERRA VERDE Puer bieliaci prášok 5 kg

Eko prací prášok Puer značky TIERRA VERDE zanechá čistú vašu bielizeň aj svedomie. Puer, čiže perkarbonát sodný, je pracia sóda (uhličitan sodný) obohatená o kyslík. Pri aktivácii teplou vodou (minimálne 55 °C) sa začne tvoriť peroxid vodíka, ktorý má bieliace a dezinfekčné účinky. Výsledkom tejto reakcie sú sóda, voda a kyslík, odstraňovač škvŕn Puer je teda100 % biologicky odbúrateľný a neškodný životnému prostrediu. Eko odstraňovač škvŕn TIERRA VERDE Puer je možné pridať k praciemu prášku alebo použiť samostatne na odmočenie silne znečistenej bielizne a nahradí aj ďalšie agresívne čistiace prostriedky vo vašej domácnosti.

Kľúčové vlastnosti Eko pracieho prášku TIERRA VERDE Puer

  • Pri aktivácii teplou vodou (minimálne 55 °C) tvorí peroxid vodíka
  • Bieliace a dezinfekčné účinky
  • Prevencia šednutia bielej bielizne
  • Puer sa rozpadá na sódu, vodu a kyslík - 100 % biologicky odbúrateľný
  • Eko odstraňovač škvŕn Puer je možné použiť v práčke aj na odmočenie silne znečistenej stálofarebnej bielizne
  • Využiteľný aj na čistenie odtokov drezov, vaní, umývadiel, spŕch a toaliet

TIERRA VERDE Puer na pranie

Pridajte 1-2 lyžice TIERRA VERDE Puer odstraňovača škvŕn k bežnému praciemu prášku a chráňte svetlé prádlo pred zašednutím. Biela bielizeň bude žiariť čistotou.

Pokiaľ vyrážate do boja so škvrnami od potu, hliny, trávy, vína, mastnoty či atramentu, rozpustite v cca 10 l teplej vody 1-2 lyžice eko odstraňovača škvŕn TIERRA VERDE Puer a nechajte ho cez noc robiť zázraky.

TIERRA VERDE Puer na upratovanie a čistenie

Chemikálie doma už nepotrebujete – vyskúšajte boj s nečistotami ekologickou cestou. Do odtoku drezu, umývadla, vane a sprchy nasypte 1-2 lyžice prášku Puer a zalejte hrnčekom teplého octu. Ocot s práškom vytvorí penu a rozpustí mastné usadeniny. Nechajte pôsobiť aspoň 15 minút a potom prepláchnite teplou vodou.

Do WC misy nalejte kanvicu horúcej vody a vsypte 1-2 lyžice prášku Puer. Počkajte minimálne 10 minút, kým sa rozpustí, potom misu umyte WC štetkou. Pokiaľ sa vo vašej toalete zabýval vodný kameň, nechajte prášok pôsobiť cez noc a pre zvýšenie čistiaceho účinku pridajte lyžicu odstraňovača vodného kameňa alebo pol hrnčeka teplého octu. Pokiaľ sa nepodarí odstrániť dlhšie striedané usadeniny, opakujte postup znova, prípadnevyužite gumovú rukavicu a plastovú drôtenku.

Zloženie

100% perkarbonát sodný (CAS 15630-89-4)

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Použitie

Typ bielizne Univerzálna, Na detskú bielizeň
Farba bielizne Na bielu bielizeň
Vlastnosti Ekologické, Odstránenie škvŕn pri praní

Hmotnosť

Hmotnosť 5 000 g (5 kg)

Počet praní

Počet praní 100

Vlastnosti

Podľa krajiny výroby Z Česka

Vlastnosti

Kefka na ľahšie čistenie Nie
Použitie V priebehu prania

Typ pracieho prostriedku

Typ pracieho prostriedku Odstraňovač škvŕn

Typ odstraňovača škvŕn

Typ odstraňovača škvŕn Na bielu bielizeň
Kód:  PPR478
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594165002396
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14