Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TIERRA VERDE Prášok do umývačky 5 kg

29,90 €

TIERRA VERDE Prášok do umývačky 5 kg

Ak sa zaujímate o šetrnosť k životnému prostrediu a preferujete ekologické prostriedky, vyskúšajte Eko prášok TIERRA VERDE pre umývanie znečisteného riadu v umývačke. Tento prášok je vyrobený z biologicky odbúrateľných zložiek. Základ prostriedku tvorí perkarbonát sodný, ktorý efektívne odstráni mastné škvrny aj zaschnuté zvyšky od jedla a usadeniny z kofeínových nápojov. Na výrobu Eko prášku TIERRA VERDE neboli použité ropné deriváty, chlór, enzýmy, syntetické parfumácie ani farbivá. Je vhodný pre všetky typy domácich umývačiek riadu.

Kľúčové vlastnosti prášku do umývačky TIERRA VERDE 5 kg

  • Eko prášok TIERRA VERDE z biologicky odbúrateľných zložiek je šetrný k životnému prostrediu
  • Je určený na umývanie znečisteného riadu v umývačke
  • Základ tvorí perkarbonát sodný, ktorý efektivně odstraňuje mastné škvrny aj zaschnuté zvyšky od jedla a usadeniny
  • Prášok do umývačky TIERRA VERDE neobsahuje ropné deriváty, chlór, enzýmy, syntetickú parfumáciu ani farbivá
  • Vhodný pre všetky typy domácich umývačiek riadu.

Použitie:
Do zásobníka na umývací prostriedok nasypeme 1 kopcovitú lyžicu prášku (cca 20 g) alebo dávkujeme podľa veľkosti umývačky a zásobníka. Pre dokonalý výsledok umývania odporúčame použiť soľ do umývačky a leštidlo – oplach do umývačky  Dávkovanie soli a leštidla nastavte podľa návodu na vašej umývačke a tvrdosti vody. Pri silne znečistenom riade pridajte lyžicu bieliaceho prášku PUER. Účinky zosilní aj BIKA – jedlá sóda, ktorá zároveň zbaví umývačku prípadného zápachu.

Zloženie:
15 – 30 % perkarbonát sodný (bieliace činidlá na báze kyslíka), silikáty (metakremičitan disodný pentahydrát), citran sodný, pracia sóda (uhličitan sodný); 5 – 15 % sóda bikarbóna; < 5 % neiónový tenzid rastlinného pôvodu, < 5 % aniónový tenzid.

Varovanie:
Môže zosilniť požiar; oxidant. Spôsobuje vážne poleptanie kože a poškodenie očí. Môže spôsobiť podráždenie dýchacích ciest. Uchovávajte mimo dosahu detí. Chráňte pred teplom, horúcimi povrchmi, iskrami, otvoreným ohňom a inými zdrojmi zapálenia. Zákaz fajčenia. Nevdychujte prach. Používajte ochranné rukavice/ochranné okuliare.
PRI POŽITÍ: Vypláchnite ústa. Nevyvolávajte zvracanie. PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené a ak je to možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Okamžite volajte TOXIKOLOGICKÉ CENTRUM alebo lekára.


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Určenie

Určenie Do kuchyne

Hmotnosť

Hmotnosť 5 kg

Typ produktu

Typ produktu Prášok
Kód:  MYC285
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594165007421
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19