Obnoviť stránku

YANKEE CANDLE Garden Hideaway Set Clean Cotton

YANKEE CANDLE Garden Hideaway Set Clean Cotton

Luxusná vonná sada YANKEE CANDLE Fragrance prevonia domácnosť neopakovateľnou vôňou borovicového ihličia a cédra. Sada obsahuje Small Jar sviečku, dve votívne sviečky, dvanásť kusov čajových sviečok a dva vonné vosky. Darčeková kazeta YANKEE CANDLE je vhodným darčekom pre akúkoľvek ženu. Všetky sviece a vosky totiž nájdete úhľadne zabalené v krásnej škatuľke s jemnými ilustráciami kvetov, ktoré vyčaria úsmev na tvári a potešenie na duši. Vonné vosky YANKEE sú určené do aromalampy, doba horenia sviečok sa pohybuje v rozmedzí medzi 20 a 30 hodinami. Vonný vosk je možné používať opakovane a doba jeho horenia je 8 hodín. Sviečka Yankee Candle Clean Cotton vás ohromí čistými sviežimi tónmi bavlny. Aróma sviečky je naplnené slnkom prevoňanou bavlnou v kombinácii s bielymi kvetmi a štipkou citróna. Svieža slnečná kombinácia vás na chvíľu prenesie na bavlníkové plantáže uprostred leta.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady sviečok YANKEE CANDLE Garden Hideaway Set Clean Cotton

  • Luxusná vonná sada prevonia aj pomerne veľké priestory behom chvíľky
  • Sada YANKEE obsahuje Small Jar sviečku, čajové a votívne sviečky a voňavý vosk
  • Darčeková kazeta je opatrená odklápacím vekom
  • Vonný vosk YANKEE CANDLE je určený do aromalampy
  • Doba horenia sviečok je 20 až 30 hodín
  • Vosk je možné použiť opakovane a horí až 8 hodín
  • Sviečky sú vyrobené z kvalitného parafínu

Vonná sviečka YANKEE CANDLE Clean Cotton veľká

Čistý parafínový vosk sviece YANKEE CANDLE zaliaty do odolného pohára s robustným viečkom. Vyrobená za použitia najlepších prírodných surovín. Vďaka vôni sviežej bavlny vás sviečka vždy príjemne naladí a pohladí na duši. Knôt je ručne narovnaný.

Vonná sviečka YANKEE CANDLE Clean Cotton votívna

Čistý parafínový vosk YANKEE CANDLE vytvarovaný do tradičnej sviece. Vyrobená za použitia najlepších prírodných surovín. Pre dokonalé prevoňanie miestnosti použite aspoň 3 sviece. Páľte ich vo vhodných kalíškoch, roztekajú sa. Na rozdiel od iných sviec sú tieto votívne sviečky prevoňané aj vnútri, nie len potiahnuté.

Vonný vosk YANKEE CANDLE Clean Cotton do aromalampy

Rozpustený vonný vosk Clean Cotton prevonia veľmi rýchlo celý byt. Možno ho tiež tuhý vložiť do malých priestorov a tešiť sa zo sviežosti dlhé týždne. Pre maximálny vonný efekt rozpustite vosk v aromalampe. Po sfúknutí vosk stuhne a dá sa znovu použiť. Jeho objem neubúda, len sa z neho po čase odparia vonné esencie.

Vonné čajové sviečky YANKEE CANDLE Clean Cotton

Klasické čajové sviečky v malých kalíškoch vhodné na rozostavenie po domácnosti a zapálenie. Neopakovateľne prevoňajú celý dom a vydržia horieť 4 až 6 hodín.


Parametre a špecifikácia

Typ osviežovača

Typ osviežovača Sviečka

Typ vône

Typ vône Svieža

Hmotnosť

Hmotnosť 363 g

Vlastnosti

Vlastnosti Darčekové balenie

Doba horenia

Doba horenia 138 h
Kód:  SVI588
Produktové číslo:  5038581093468
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17