Obnoviť stránku

WHITE PEARL Whitening 75 ml

4,8 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WHITE PEARL Whitening 75 ml

Ste jedným z milovníkov bieleho úsmevu, ktorý dokáže doslova ohromiť okoloidúcich? Zakladáte si na vašom takmer dokonalom vzhľade? S pomocou bieliacej pasty White Pearl sa môžete zasadiť o žiarivý úsmev, ktorý oceníte vy sami aj všetci ľudia okolo. Táto pasta slúži na mechanické odstránenie zubných usadenín. Je určená na každodenné použitie. Jej blahodarné účinky obnovujú zubnú sklovinu a chránia ústnu dutinu od nepríjemných kazov.

Zloženie

Aqua, Sorbitol, Glycerín, Silica, Cellulose Gum, Sodium Citrate, Sodium Lauryl Sulfate, Eucalyptus globulus Leaf Oil, Potassium Nitrate, Sodium Saccharin, Mentol, Sodium Fluoride, Xanthan Gum, Eugenia Caryophyllus (Clove) Flower Oil, Glucose Oxidase, Metylparabén, Cl 42090

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Pre fajčiarov

Vlastnosti

Vlastnosti S bieliacim účinkom, Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom
Kód:  ZUB086
Produktové číslo:  8594069331714

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08