Obnoviť stránku

WELEDA Mlieko po opaľovaní 200 ml

5 4 hodnotení

WELEDA Mlieko po opaľovaní 200 ml

Mlieko po opaľovaní certifikovanej prírodnej kozmetiky WELEDA s objemom 200 ml prináša po pobyte na slnku príjemne chladivý pocit, pokožku regeneruje a dodáva jej potrebnú hydratáciu. Upokojuje jej prípadné podráždenie. Jeho veľkou prednosťou je prírodné zloženie obsahujúce šťavu z Aloe vera, organický olivový olej či extrakt z plesnivca alpínského. Vôňa osviežujúceho eukalyptu a ukľudňujúcej levandule navodzuje okamžitú relaxáciu. Mlieko sa na pokožku ľahko aplikuje, rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva mastný film. Prípravok je vhodný pre celú rodinu. Chráňte svoju pokožku po slnení s jedinečným mliekom WELEDA a doprajte jej zdravé a krásne opálenie.
Aktívne látky:

  • Výťažok z bio plesnivca alpínskeho pôsobí ako antioxidant, pokožku chráni pred škodlivými účinkami voľných radikálov
  • Šťava z rastliny Aloe vera zanecháva pokožku vláčnu a hydratovanú
  • Levanduľa vyniká svojimi harmonizačnými účinkami

Použitie:
Aplikujte mlieko po opaľovaní na všetky časti tela, ktoré boli vystavené slnku a jemne votrite do pokožky.
Zloženie:
Voda, Glycerín, Alkohol, Šťava z Aloe Vera, Olivový olej, Nezmydelniteľný podiel olivového oleja, Betaín, Extrakt kvetov/listov/stoniek pŕhľavy, Extrakt kvetov/listov/stoniek plesnivca alpínského, Guma Sclerotium rofsii, Xantanová guma, Lysolecitín, Glyceryl kaprylát, Vôňa*, Limonén*, Linalool*, Citronelol*, Benzyl Benzoát*, Benzyl Salicylát*, Geraniol*, Citral*, Farnesol*
*z prírodných éterických olejov

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 200 ml

Typ produktu

Fáza opaľovania Po opaľovaní
Kód:  KSOP0300
Produktové číslo:  4001638500241
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11