Obnoviť stránku

Opaľovacie prípravky

Aby bolo opaľovanie bezpečné, treba pokožku pred slnečným žiarením chrániť. Základom je opaľovací krém a iné prípravky na opaľovanie, pokožke však prospeje aj starostlivosť po opaľovaní. Ochranu si zaslúži aj vlasy, ktoré žiar slnka zaťažuje. Poradíme vám, ako sa v kozmetike na opaľovanie vyznať.

Pokračovať
Spresniť parametre
288 položiek

Opaľovacie prípravky

Tešíte sa na leto a s ním spojené slnenie a opaľovanie sa? Alebo naopak vyrážate na hory? Myslite na bezpečné opaľovanie a vyhnite sa kožným nepríjemnostiam. Pred slnením si pokožku dôkladne ošetrite. Nanášajte na pokožku krém, mlieko alebo olej na opaľovanie a pri dlhšom pobyte na slnku aplikáciu opakujte. Oproti tomu prípravky po opaľovaní sú určené na ošetrenie pokožky po opaľovaní. Po nanesení pokožku upokojujú, vyživujú a do hĺbky hydratujú. Prípravky po opaľovaní vás tiež príjemne osviežia. Samoopaľovacie krémy dodajú vašej pokožke bronzový nádych bez toho, aby ste sa museli vystavovať slnečným lúčom. Rýchle opálenie dodajú tiež krémy do solária.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02