Obnoviť stránku

WELEDA Krém na opaľovanie SPF 30 50 ml

5 1 hodnotení

WELEDA Krém na opaľovanie SPF 30 50 ml

WELEDA krém na opaľovanie sa ľahko rozotiera a má ochranný faktor SPF 30. Ihneď po nanesení chráni vašu pokožku pred UVA a UVB žiarením. Súčasťou krému je výťažok z BIO plesnivca alpínskeho, ktorý pomáha pleť chrániť a má antioxidačné účinky. Ďalej krém obsahuje jojobový a kokosový olej. Tie pokožku hydratujú, vyživujú, zanechajú ju hladkú a navyše zabraňujú starnutiu pleti. Vďaka obsahu minerálnych UV filtrov krém po nanesení zanechá ochranný biely film.

Kľúčové vlastnosti opaľovacieho krému WELEDA

  • Opaľovací krém s ochranným faktorom SPF 30
  • Chráni pred škodlivými lúčmi ihneď po nanesení
  • BIO Plesnivec alpínsky má antioxidačné účinky a chráni pleť
  • Jojobový a kokosový olej hydratujú a vyživujú pokožku
  • WELEDA krém na opaľovanie je dermatologicky a klinicky testovaný

Zloženie:
Voda, Oxid titaničitý, Jojobový olej, Alkohol, Glycerín, Kokosový olej, Polyglyceryl-2 kapor, Sorbitan stearát, Nezmydlovateľný podiel olivového oleja, Stearan cukrózy, Kyselina stearová, Oxid hlinitý (Alumina), Extrakt kvetov/hárkov/stoniek plesnivca alpínskeho, Guma Sclerotium rofsii, Xantanová guma, Glyceryl kaprylát, Skvalén, Kokoát cukrózy, Vôňa *, Limonén *, Linalool *, Citronelol *, Benzyl Benzoan *, Benzyl Salicylát *, Geraniol *, Citral *, Farnesol *

* Z prírodných éterických olejov

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 50 ml

Ochranný faktor

Ochranný faktor 30 SPF

Typ produktu

Fáza opaľovania Opaľovanie
Typ prípravku Krém
Kód:  KSOP0299
Produktové číslo:  4001638500272
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06