Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Vonné sviečky

Vonné sviečky premenia každé miesto v dokonalú oázu pokoja. Správne zvolené aromatické vône upokojujú myseľ aj telo a pomáhajú vyriešiť problémy s bolesťami hlavy, stresom či zlým spaním. Vonná sviečka dokáže niekedy poriadne vyvetrať peňaženku, ale za kvalitný produkt je dobré si priplatiť. Povieme vám prečo.

Pokračovať
Spresniť parametre
983 položiek

Vonné sviečky

Osviežovače vzduchu sú obľúbené pre svoju schopnosť navodiť príjemnú atmosféru, či už si chcete prevoňať domácnosť, alebo napríklad auto pomocou vôní do auta. Vonné sviečky sú ideálne pre relaxačné chvíľky, ich príjemná vôňa vás vždy dokonale uvoľní. Oddýchnite si po hektickom pracovnom dni!

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18