Obnoviť stránku

VIVACO Mrkvové opaľovacie mlieko OF20 150 ml

7,06 €

VIVACO Mrkvové opaľovacie mlieko OF20 150 ml

Má vaša pokožka sklony k spáleniu a potrebujete ju ochrániť? V tom prípade by vám nemalo uniknúť mlieko na opaľovanie VIVACO, ktoré disponuje objemom 150 ml.

Kľúčové vlastnosti mlieka na opaľovanie VIVACO Mrkvové opaľovacie mlieko OF20 150 ml

  • Mlieko na opaľovanie VIVACO zaujme dôležité miesto počas slnenia
  • Využijete ho predovšetkým na opaľovanie

Zloženie

Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Octocrylene, Barium Sulfate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Etylhexyl, Salicylát, Ethylhexyl Dimethyl PABA, Titanium Dioxide, Oktyldodekanol Octyldodecyl Xyloside, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerín, Glycerín, Tocopherol, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Linalool, Limonene, Beta-karotén, Zea Mays Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Daucus Carota Root Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Fáza opaľovania Opaľovanie
Typ prípravku Mlieko

Vlastnosti

Rad Mrkvový

Objem

Objem 150 ml
Kód:  OPA449
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595635216183
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13