Obnoviť stránku

TrueLife NannyCam R7 Dual Smart

4,0 17 hodnotení
203,90 €

TrueLife NannyCam R7 Dual Smart

Detská pestúnka s kamerou vždy perfektne vaše bábätko postráži. Ak hľadáte pestúnku, TrueLife NannyCam R7 Dual Smart by nemala chýbať vo vašej výbave. Pestúnka vám sľúbi dosah až 300 m, čistý prenos zvuku a dokonalý obraz v 2K 1296p, ktorý prenáša na 5″ LCD displej rodičovskej jednotky či do mobilného zariadenia. Využíva špeciálny senzor teploty a vlhkosti vzduchu v miestnosti. Prepojením aplikácie TrueLife Smart získate možnosť využitia praktických funkcií. Účet je možné navyše zdieľať aj s ďalšími členmi domácnosti. Pestúnka má širokouhlú šošovku, ktorej pozorovací uhol je 110° a otáčanie kamery o 345° horizontálne a 60° vertikálne. Vďaka tomu budete mať úplný prehľad o všetkom, čo sa v miestnosti práve deje.


Kľúčové vlastnosti detskej pestúnky TrueLife NannyCam R7 Dual Smart

  • Obojsmerný prenos zvuku
  • Rodičovská jednotka s dosahom až 300 m
  • TrueLife Smart aplikácie
  • Aplikácia umožní neobmedzený dosah
  • 5″ LCD displej rodičovskej jednotky
  • Detekcia pohybu TrueLife SmartTrack®
  • Čistý obraz v 2K 1296p
  • Automatické nočné videnie
  • Opatrovateľka sa vie premeniť na nočnú lampičku
  • Vertikálne aj horizontálne otáčanie
  • V balení nájdete praktickú sadu na uchytenie na stenu
  • Uspávanky, napodobenina tlkotu srdca a mnohé ďalšie
  • Funkcia VOX šetrí batériu
  • Monitoring TrueLife SmartCare® na detekciu plaču
  • Aplikácia TrueLife Smart zvládne dokonca až 16 kamier naraz

Úchvatný obraz pestúnky TrueLife NannyCam R7 Dual Smart v 2K

Detská pestúnka TrueLife NannyCam R7 Dual Smart má špeciálnu rotáciu o 360°, vďaka čomu zaznamená naozaj každý pohyb. Disponuje funkciou TrueLife SmartTrack®, ktorá zvládne automaticky sledovať pohyb a otáčať sa za ním. Rozšíri tým všestranné využitie v domácnosti. Opatrovateľku totiž môžete použiť nielen pre vaše bábätko, ale aj väčšie deti a domácich miláčikov. TrueLife NannyCam R7 Dual Smart vásuchváti dokonalým obrazom v 2K 1296p, ktorý prenáša na 5″ LCD displej rodičovskej jednotky alebo do vášho mobilného telefónu. Pri každom pohybe situáciu odfotí a zašle ju do vášho telefónu.

Duálna technológia a bezpečné používanie opatrovateľky TrueLife NannyCam R7 Dual Smart

Opatrovateľka TrueLife NannyCam R7 Dual Smart má duálnu technológiu, pomocou ktorej môžete párovať rodičovskú jednotku s vašim mobilným zariadením. Môžete tak sledovať vaše bábätko aj mimo vášho domova. To ocenia predovšetkým oteckovia, ktorí trávia celý deň v práci. Bábätko tak môžete sledovať kedykoľvek budete chcieť.Pomocou aplikácie TrueLife Smart získate kompletné informácie a môžete bábätko sledovať odkiaľkoľvek. Počet používateľov je neobmedzený, takže môžete obraz pestúnky zdieľať s viacerými členmi vašej domácnosti. Aplikácia využíva päťvrstvovú šifrovaciu technológiu zaisťujúcu bezpečnosť inteligentných zariadení. Vďaka tomu nedôjde k úniku informácií.

Obojsmerná komunikácia

Rotačná pestúnka TrueLife NannyCam R7 Dual Smart krásne doplní interiér vašej domácnosti. Zvládne prehrať uspávanky, napodobniť tlkot srdca alebo vďaka možnosti obojsmernej komunikácie môžete dieťatko upokojiť vlastným hlasom. V prípade potreby môžete k rodičovskej jednotke pripojiť ešte jednu kameru alebo k aplikácii dokonca až 16 kamier.

Automatické nočné videnie pestúnky TrueLife NannyCam R7 Dual Smart

Pestúnka TrueLife NannyCam R7 Dual Smart má aj špeciálny senzor, ktorý v prípade tmy, automaticky aktivuje nočné videnie. V noci oceníte predovšetkým praktickú funkciu nočnej lampičky, ktorý disponuje širokým spektrom farebného podsvietenia s niekoľkými efektmi.

Univerzálne uchytenie

Praktické je tiež univerzálne uchytenie, ktoré poskytne širokú škálu možností na umiestnenie pestúnky TrueLife NannyCam R7 Dual Smart. V balení pestúnky TrueLife okrem iného nájdete aj špeciálnu súpravu uchytenia na stenu. V prípade potreby môžete dokúpiť držiak TrueLife NannyCam Holder, vďaka ktorému je možné pestúnku pripevniť napríklad k rámu postieľky.

Aplikácia TrueLife Smart

Pestúnku TrueLife NannyCam R7 Dual Smart ľahko spárujete s vašim smart zariadením cez praktickú aplikáciu TrueLife Smart. Aplikácia je plne v slovenskom jazyku, takže vám uľahčí používanie. Účet môžete zdieľať s viacerými používateľmi, počet účastníkov totiž nie je obmedzený. O vašu bezpečnosť sa postará päťvrstvová bezpečnostná technológia so šifrovaním dát na vojenskej úrovni AES. Nemusíte sa tak obávať, že by došlo k nejakému narušeniu zvonku. Aplikácia je plne kompatibilná s operačnými systémami Android a iOS.


Parametre a špecifikácia

Prenos zvuku

Prenos zvuku Digitálne

Typ

Typ pestúnky S prenosom obrazu (video)

Vlastnosti

Dosah 300 m
Napájanie rodičovskej jednotky Sieť (230 V), Batéria
Napájanie detskej jednotky Sieť (230 V)

Funkcie

Funkcie Inteligentná opatrovateľka (s aplikáciou pre Android alebo iOS), S displejom, S WiFi pripojením, Senzor teploty, Senzor vlhkosti, S full HD, Obojstranný prenos, Optická indikácia úrovne hluku, Regulácia hlasitosti, Signalizácia mimo dosahu, Indikácia slabej batérie, Vox funkcia, Nočné videnie, Osvetlenie, Uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia)
Kód:  HRAls539
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594175357714
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17