Obnoviť stránku

TrueLife NannyCam R360

2,7 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TrueLife NannyCam R360

S detskou digitálnou video opatrovateľkou TrueLife NannyCam R360 so spoľahlivým prenosom obrazu a zvuku a dosahom až 300 metrov budete mať svoje bábätko pod dohľadom cez deň aj v noci, dokonca aj v dvoch miestnostiach naraz. Spárujete s ňou až dve kamery, ktoré môžete na diaľku otáčať. Horizontálne o 270°, vertikálne o 90°. Video opatrovateľka TrueLife ponúka domáce aj cestovné využitie. Vďaka micro USB slotu ju ľahko nabijete z powerbanky. Ďalšími prednosťami otočnej video pestúnky NannyCam R360 sú: automatické prepnutie na nočné videnie, obojsmerný prenos zvuku, púšťanie upokojujúcich melódií, úsporný režim VOX, funkcia feed alarm pre nastavenie upozornenia a všestranná možnosť upevnenia kamery.


Kľúčové vlastnosti detskej digitálnej video opatrovateľky TrueLife NannyCam R360

  • Detská digitálna video opatrovateľka TrueLife NannyCam R360 pre domáce aj cestovné využitie
  • Ľahko ju zásluhou micro USB slotu nabijete z powerbanky
  • Video pestúnka NannyCam R360 poskytuje spoľahlivý prenos obrazu a zvuku
  • Dosah až 300 metrov
  • Možnosť spárovania až dvoch kamier (jedna kamera v balení) a sledovanie až dvoch miestností naraz
  • Otáčanie kamier na diaľku – horizontálne až o 270°, vertikálne o 90°
  • Otočná opatrovateľka TrueLife postráži vaše bábätko cez deň aj v noci
  • Vie sa automaticky prepnúť na nočné videnie
  • Dieťatko upokojíte aj na diaľku pomocou obojsmerného prenosu zvuku či púšťaním upokojujúcich melódií
  • Úsporu batérie video opatrovateľky TrueLife zaistí režim VOX
  • Nastavenie upozornenia vďaka funkcii feed alarm
  • Všestranná možnosť upevnenia kamery

Video pestúnka TrueLife s otáčacou kamerou na perfektný prehľad

Detská digitálna video pestúnka TrueLife NannyCam R360 vám umožní  mať dieťatko neustále pod dohľadom. Kameru môžete postaviť či zavesiť na stenu tak, aby zaberala všetko, čo potrebujete sledovať. Veľkou výhodou video pestúnky TrueLife je schopnosť otáčania spárovanej kamery na diaľku pomocou rodičovskej jednotky. Horizontálne až o 270° a vertikálne o 90°. Vďaka tomu získate perfektný prehľad o všetkom, čo sa v miestnosti deje.

NannyCam R360 pracuje až s dvoma kamerami

Strážiť viac detí nie je ľahké. Digitálna video opatrovateľka TrueLife NannyCam R360 vám s touto neľahkou úlohou pomôže. Dovolí totiž sledovanie aj dvoch miestností naraz. Stačí si zaobstarať druhú kameru. Detská video opatrovateľka TrueLife ďalej vyniká stabilným signálom a množstvom užitočných funkcií.

Digitálna video pestúnka TrueLife NannyCam R360 vhodná na domáce aj cestovné využitie

Detská digitálna video pestúnka TrueLife NannyCam R360 je vhodná nielen na použitie u vás doma, ale aj na cestách. Zásluhou micro USB slotu sa totiž dá napájať z powerbanky. V úspornom režime VOX video pestúnka TrueLife upozorňuje len na základe zaznamenaného zvuku. Poskytne tak dostatočnú výdrž batérie a vám potrebnú istotu. Napríklad vtedy, keď potrebujete variť.


Detská digitálna opatrovateľka TrueLife NannyCam R360

Video opatrovateľka TrueLife sa pýši spoľahlivým prenosom a dosahom až 300 metrov

Detská video opatrovateľka TrueLife NannyCam R360 sa pýši spoľahlivým prenosom a dosahom až 300 metrov. Obraz a zvuk sa tak k vám vždy dostane. Zapnutá opatrovateľka zostáva pri bábätku, pri sebe máte rodičovskú jednotku. Opatrovateľka TrueLife vám pomôže dieťatko strážiť a vy sa môžete venovať iným činnostiam.

Detská digitálna opatrovateľka TrueLife NannyCam R360

Kameru možno otáčať na diaľku horizontálne aj vertikálne

O perfektný prehľad o tom, čo sa deje v sledovanej miestnosti, sa v digitálnej video opatrovateľky TrueLife NannyCam R360 postarajú spárované kamery. Dajú sa totiž na diaľku otáčať. Horizontálne až o 270° a vertikálne o 90°. Vaše bábätko budete mať úplne pod dozorom.

Detská digitálna opatrovateľka TrueLife NannyCam R360

S video pestúnkou NannyCam R360 možno spárovať až dve kamery

Chcete sledovať viac miestností naraz? S detskou digitálnou video pestúnkou TrueLife NannyCam R360 dostanete v balení jednu kameru. Dajú sa s ňou však spárovať kamery dve. Pri zaobstaraní druhej kamery je NannyCam R360 využiteľná na sledovanie dvoch miestností naraz.

Detská digitálna opatrovateľka TrueLife NannyCam R360

TrueLife NanyCam R360 monitoruje aj teplotu v miestnosti

Ďalšou prednosťou detskej digitálnej opatrovateľky TrueLife NannyCam R360 je monitoring teploty v miestnosti. Jej aktuálnu hodnotu si môžete pohodlne prečítať na rodičovskej jednotke a podľa nej zaistiť ideálne podmienky pre svoje bábätko.

Detská digitálna opatrovateľka TrueLife NannyCam R360

Automatické prepnutie na nočné videnie

Svoje bábätko uvidíte nielen cez deň, ale aj v noci. Detská digitálna opatrovateľka TrueLife NannyCam R360 sa totiž vie automaticky prepnúť na nočné videnie.

Detská digitálna opatrovateľka TrueLife NannyCam R360

Obojsmerný prenos zvuku umožní upokojiť bábätko na diaľku

Detská video pestúnka TrueLife NannyCam R360 poskytuje obojsmerný prenos zvuku, ktorého zásluhou môžete bábätko upokojiť aj na diaľku.

Detská digitálna opatrovateľka TrueLife NannyCam R360

Batéria rodičovskej jednotky vydrží pracovať až 8 hodín

Detská opatrovateľka TrueLife NannyCam R360 disponuje úsporným režimom VOX. Batéria rodičovskej jednotky v ňom vďaka tomu vydrží pracovať až 8 hodín. Opatrovateľka sa dá nabíjať klasicky v zásuvke. Ďalej umožňuje nabíjanie z powerbanky prostredníctvom slotu micro USB. Nie ste tak nijako obmedzení.

Detská digitálna opatrovateľka TrueLife NannyCam R360

Upokojujúce melódie vaše bábätko uspia

Na upokojenie vášho dieťaťa je detská digitálna opatrovateľka TrueLife NannyCam R360 vybavená obojsmerným audiom. Dieťatko vás tak začuje a upokojí sa. Ďalšou možnosťou je pustenie jednej z uložených upokojujúcich melódií.

Detská digitálna opatrovateľka TrueLife NannyCam R360

Režim VOX pomáha šetriť kapacitu batérie video opatrovateľky TrueLife

V detskej video opatrovateľke TrueLife NannyCam R360 možno využívať výhody režimu VOX v podobe šetrenia spotreby batérie. Po jeho aktivácii je v tomto čase prenos zvuku obmedzený a displej vypnutý. Režim VOX sa tak hodí hlavne na stráženie v noci.

Detská digitálna opatrovateľka TrueLife NannyCam R360

Nastavenie upozornenia prostredníctvom funkcie feed alarm

Niektoré činnosti treba robiť v stanovenom čase. Na detskej digitálnej video pestúnke TrueLife NannyCam R360 si prostredníctvom funkcie feed alarm ľahko nastavíte upozornenie, ktoré sa automaticky ozve na rodičovskú jednotku.

Detská digitálna opatrovateľka TrueLife NannyCam R360

Všestranná možnosť upevnenia kamery

Iste vás pri video opatrovateľke TrueLife NannyCam R360 poteší všestranná možnosť upevnenia kamery. V balení totiž nájdete aj špeciálny držiak, ktorým ju môžete pripevniť a natočiť presne podľa vašich aktuálnych potrieb. Okrem iného aj na strop.


Obsah balenia detskej digitálnej video opatrovateľky TrueLife NannyCam R360

  • Rodičovská jednotka s displejom + sieťový adaptér
  • Detská jednotka (kamera) + sieťový adaptér
  • Príslušenstvo na prichytenie na stenu
  • Návod na použitie

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Prenos zvuku

Prenos zvuku Digitálne

Typ

Typ pestúnky S prenosom obrazu (video)

Vlastnosti

Dosah 300 m
Napájanie rodičovskej jednotky Sieť (230 V)
Napájanie detskej jednotky Sieť (230 V)

Funkcie

Funkcie S displejom, Senzor teploty, Obojstranný prenos, Optická indikácia úrovne hluku, Regulácia hlasitosti, Signalizácia mimo dosahu, Indikácia slabej batérie, Vox funkcia, Nočné videnie, Uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia), Alarm na pripomenutie kŕmenia
Kód:  BABY13112
Produktové číslo:  8594175354980
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13