Obnoviť stránku

Topcom Ear & Forehead Thermometer 501

3,9 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Topcom Ear & Forehead Thermometer 501

Čelový bezkontaktný digitálny teplomer na presné a rýchle meranie telesnej aj izbovej teploty. Ide o nástupcu obľúbeného modelu Thermometer 301. Teplota dieťaťa sa meria bezkontaktne. Práve nulový kontakt s pokožkou zaisťuje vysokú mieru hygieny a bezpečnosti. Vďaka 9 pamäťovým miestam je vhodný na meranie teploty detí, pretože je tu možnosť spätného sledovania zmien teplôt. Doba merania teploty sú obyčajné 2 sekundy. Obsahuje podsvietený a ľahko čitateľný LCD displej.
Oceníte možnosť zobrazenia aktuálneho času. Teplomer navyše disponuje automatickým vypnutím pri dlhšom nepoužívaní, čím sa predlžuje životnosť batérie. Špeciálna funkcia indikácie znečistenia čidla vás včas upozorní na nutnosť očistenia snímača.

Funkcie 5v1:

  • Teplomer do ucha
  • Čelový teplomer
  • Teplomer na meranie teploty detského mlieka, stravy a kúpeľa
  • Izbová teplota
  • Dátum a čas

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Bezkontaktný – infračervený

Špeciálne funkcie

Špeciálne funkcie Meria aj izbovú teplotu
Kód:  JQ690aa5
Životnosť: 12 mesiacov
Produktové číslo:  5411519017734
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13