Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TIERRA VERDE Gél do umývačky (vratná kanistra 25 l)

Garancia najlepšej ceny
157,90 €

TIERRA VERDE Gél do umývačky (vratná kanistra 25 l)

Chcete uchovať svoj riad čistý udržateľným spôsobom? Gél do umývačky riadu TIERRA VERDE so zvýšeným obsahom extraktu z mydlových orechov účinne bojuje proti nečistotám. Pridaná jedlá sóda prispieva k odstráneniu zaschnutých zvyškov jedla. Gél jemne vonia vďaka pridanej BIO pomarančovej silici, ktoré prirodzene odmasťuje a neutralizuje nežiaduce pachy. Účinkuje už od teploty 40 °C. Obohacuje ho úplne nový tenzid alkylpolyglukosid, ktorý sa vyrába zo škrobov a olejov. Gél do všetkých typov domácich umývačiek riadu TIERRA VERDE spĺňa prísne kritériá najnáročnejšieho európskeho certifikátu Ecogarantie. Dostanete ho vo vratnom kanistri.

Kľúčové vlastnosti gélu do umývačky riadu TIERRA VERDE (vratný kanister 25 l)

  • Gél do umývačky riadu TIERRA VERDE účinne bojuje proti nečistotám
  • Jedlá sóda odstraňuje zaschnuté zvyšky jedla
  • TIERRA VERDE jemne vonia a neutralizuje pachy vďaka pridanej BIO pomarančovej silici
  • Spĺňa prísne kritériá európskeho certifikátu Ecogarantie
  • Gél do umývačky riadu TIERRA VERDE účinkuje od teploty 40 °C
  • Dostanete ho vo vratnom kanistri s objemom 25 l

Gél do umývačky riadu TIERRA VERDE má prírodné zloženie

Ak vám záleží na zložení produktov, ktoré denne používate, predstavuje gél do umývačky riadu TIERRA VERDE správnu voľbu. Je nedráždivý a šetrný k prírodnému prostrediu, 98 % všetkých zložiek gélu pochádza z prírody. Účinná receptúra sa opiera o extrakt z mydlových orechov, ktoré obsahujú prírodný tenzid saponín. BIO pomarančová silica sa získava lisovaním oplodia zrelých sicílskych pomarančov. Gél do umývačky riadu TIERRA VERDE je vyvinutý čisto na prírodnej báze a neobsahuje žiadne živočíšne zložky. V prírode sa ľahko odbúra.

Použitie:
Nalejte 25 ml prípravku do zásobníka umývačky riadu (približne 3/4 uzáveru fľaše). V prípade silne znečisteného riadu dávkujte celý uzáver fľaše. Pridajte lyžicu odstraňovača vodného kameňa, teda kyseliny citrónovej, ktorá zbaví umývačku vodného kameňa. Účinky gélu posilňuje aj Bika, jedlá sóda, ktorá zbaví umývačku riadu aj akéhokoľvek zápachu.


Zloženie

< 15% výťažok z mydlových orechov, chelatačné činidlo (GLDA), citran sodný, hydrogenuhličitan sodný (jedlá sóda), uhličitan sodný (sóda na pranie), glycerol, xantánová guma, < 5% neiónové povrchovo aktívne látky, prírodná pomarančová silica v biokvalite (Citrus sinensis), d-limonén.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Na riad

Typ

Typ čističa Tekutý

XXL balenie

XXL balení Áno

Objem

Objem 25 000 ml

Typ produktu

Typ produktu Gél
Kód:  MYC385
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595691812534
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16