Obnoviť stránku

SPLAT MAGIC Čistiaca pena pre deti, 50 ml, s vápnikom

SPLAT MAGIC Čistiaca pena pre deti, 50 ml, s vápnikom

Nie vždy je vhodné a možné, aby si deti mohli vyčistiť zuby, aj keď by to bolo potrebné. Napríklad v škole, keď nosia strojček, alebo počas dlhého cestovania. Dočasným, ale napriek tomu účinným, riešením je používanie čistiacej peny SPLAT Magic. Pena obsahuje vysoké množstvo vápnika a mliečnych enzýmov, ktoré sklovinu efektívne čistia a odstraňujú baktérie. Spoločne s jedinečným systémom LUCTATOL potom bránia vzniku zubného kazu a zvyšujú imunitu v ústnej dutine až o 96 %. Vďaka praktickému dávkovaču je používanie prípravku jednoduché. Vytvorená jemná pena sa dostane aj do tých najhoršie dostupných miest, kde eliminuje všetky nežiaduce zvyšky a zamedzuje vzniku zubného plaku. Čistiaca pena SPLAT Junior Magic je ideálnym doplnkom na každodennú ústnu hygienu detí. Nenahrádza riadne a pravidelné čistenie zubov klasickou kefkou a pastou. Pena je vhodná pre deti všetkých vekových kategórií.

Kľúčové vlastnosti detskej čistiacej peny na zuby SPLAT Magic

  • Určené pre deti všetkých vekových kategórií
  • Čistiaca pena SPLAT Magic dočasne nahradí potrebu čistenia zubov
  • Ideálna na cestách alebo v škole, keď nemožno použiť zubnú kefku a pastu
  • Obsahuje vysoké množstvo vápnika a mliečnych enzýmov
  • Zvyšuje imunitu v ústnej dutine až o 96 %
  • Jedinečný systém LUCTATOL zamedzuje tvorbe zubného kazu
  • Čistiaca pena SPLAT Junior Magic sa ľahko dávkuje a prenikne aj do najhoršie dostupných miest

Aktívne zložky:
Mliečne enzýmy (laktoferín, laktoperoxidáza) a LUCATOL – čistí sklovinu, chráni ju pred baktériami a zubným kazom, antibakteriálne účinky
Bioaktívny vápnik – posilňuje sklovinu, antibakteriálne účinky

Použitie:
Pre deti všetkých vekových skupín. 2 – 3× stlačte dávkovač, vyplachujte ústa penou 10 sekúnd a potom vypľujte.

Dôležité:
Po použití penu vypľujte, neprehĺtajte. Deti do 8 rokov by mali používať penu pod dohľadom dospelého. Pena nenahrádza každodenné čistenie zubov, iba ho dopĺňa.

Zloženie:
Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Maltooligosyl Glucoside, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, VP/VA Copolymer, Calcium Lactate, Glycerin, Potassium Thiocyanate, Lactoferrin, Lactoperoxidase, Glucose Oxidase, Glucose Pentaacetate, Menthyl Lactate, PPG-26-Buteth-26, Dipotassium Glycyrrhizate, Sodium Methylparaben, Aroma, Creatine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Disodium EDTA, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Maltitol, Arginine, Citric Acid, Pentylene Glycol, Limonene


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Pre detské zuby

Vlastnosti

Vlastnosti Ochrana pred zubným kazom

Vhodné od

Vhodné od 0 rokov
Odporúčaný vek od narodenia
Kód:  ZUB1255
Produktové číslo:  4603014001283
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17