Obnoviť stránku

SPLAT čistiaca pena Mäta 50 ml

SPLAT čistiaca pena Mäta 50 ml

Čistiaca pena na zuby značky SPLAT prináša inovatívne riešenie v starostlivosti o zuby a ďasná. Pena vyčistí zuby bez pomoci kefky, zubnej pasty alebo vody, pri použití kefky sa samozrejme účinnosť peny zvyšuje. Chráni a stará sa ako o zuby, tak o ďasná a zubnú sklovinu. Predchádza rozvoju zubného kazu aj plaku a prispieva k dlhodobo sviežemu dychu. Tiež stabilizuje pH vo vašich ústach až na dobu štyroch hodín. Systém ochrany proti zubnému kazu je unikátnou kombináciou extraktu z japonského sladkého drievka, laktoperoxidázy a laktoferínu. Synergia zložiek a ich široký účinok na patogénne baktérie znižuje riziko vzniku zubného kazu a obmedzuje tvorbu plaku o 96 %. Aloe Vera gél, granátové jablko a rakytník obsahujú minerály, vitamíny a aminokyseliny a majú hydratačné a protizápalový účinok. Neobsahuje fluorid.

Kľúčové vlastnosti čistiacej peny SPLAT Mäta 50 ml

  • Čistiaca pena SPLAT prináša inovatívnu starostlivosť o zuby
  • Možno použiť bez použitia kefky či vody
  • Chráni a stará sa o zubnú sklovinu
  • Predchádza tvorbe zubného kazu
  • Stabilizuje pH v ústach
  • Udržuje svieži dych až po dobu 4 hodín
  • Pena SPLAT neobsahuje fluorid

Klinické testy:
Redukcia tvorby povlaku o 96 %
Zvýšenie účinnosti pri liečbe zápalov v ústnej dutine
Významné zlepšenie hygienického stavu ústnej dutiny pri nosení strojčeka a iných ortodontických pomôcok

Použitie:
2 – 3× vstreknite do úst a vyplachujte ústa 5 – 10 sekúnd. Potom vypľujte. Nevyplachujte vodou. Použitím zubnej kefky efekt zosilníte a odstránite aj hrubý povlak usadený počas dňa.

Zloženie:
Extrakt zo sladkého drievka, laktoferín, laktoperoxidáza, glokózooxidáza, extrakt z listov aloe vera, extrakt z granátového jablka, extrakt z rakytníka rešetliakového.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 50 ml

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Vlastnosti Bez fluoridu, Proti zubnému kazu, Proti zápalu ďasien, Bez alkoholu
Kód:  ZUB736
Produktové číslo:  4603014002037
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19