Obnoviť stránku

SPLAT Baby Jablko-Banán 40 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SPLAT Baby Jablko-Banán 40 ml

Doprajte svojim najmenším tú správnu starostlivosť o ústnu dutinu a prvé zúbky, ktorú ponúka BIO zubná pasta značky SPLAT. Je jablčno-banánovej príchute, preto si ju určite obľúbi každé malé dieťa a zubná hygiena sa tak stane príjemnou každodennou aktivitou. Táto zubná pasta určená deťom už od narodenia vďaka svojmu zloženiu udržuje zdravé ďasná, posilňuje zubnú sklovinu pri prerezávaných zúbkoch a znižuje citlivosť ďasien pri ich raste. Túto kompletnú starostlivosť zaisťujú bylinné extrakty ako sú napríklad harmanček, nechtík, brusnica, aloe vera a l-arginín. Táto BIO zubná pasta SPLAT neobsahuje fluorid.

Kľúčové vlastnosti BIO zubnej pasty pre batoľatá SPLAT

  • Predstavuje produkt kvality Splat
  • Má príjemnú jablčno-banánovú príchuť
  • Zubná pasta Splat udržuje ďasná zdravé
  • Podporuje prirodzenú imunitu v ústach
  • Pasta Splat neobsahuje fluorid
  • Ošetruje ústnu dutinu už od narodenia

Zloženie:
Aqua, hydrogenated Starch Hydrolysate, Dicalcium Phosphate Dihydrate, Hydrated Silica, Glycerín, Calcium Hydroxyapatite, Xanthan Gum, Potassium thiocyanate, Lactoferrin, Lactoperoxidase, Glucose Oxidase, Glucose Pentaacetate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Aroma, Lonicera Caprifolium Flower Extract, Lonicera japonica Flower Extract , Dipotassium Glycyrrhizate, Cocamidopropyl Betaín | o-Cymen-5-ol, Glycyrrhiza glabra Root Extract, Vaccinium macrocarpon Fruit Extract, Achillea Millefolium Extract, Arginine | Maltitol, Sodium Benzoate, Citric Acid, Pentylene Glycol


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Pre detské zuby

Vlastnosti

Vlastnosti Bez fluoridu, Ochrana ďasien, Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom, Prírodná

Vhodné od

Vhodné od 0 rokov
Odporúčaný vek od narodenia
Kód:  ZUB737
Produktové číslo:  4603014006233
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07