Obnoviť stránku

SONETT Prášok do umývačky 1,5 kg

2,7 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
10,90 €

SONETT Prášok do umývačky 1,5 kg

Eko prášok do umývačky SONETT je vhodný pre ľudí, ktorí chcú nielen skvele umytý riad, ale myslia aj na prírodu. Tento prášok je 100 % prírodný a plne odbúrateľný. Vaše oči poteší výsledok, až z umývačky vyberiete čistý a žiarivý riad. Efektívne odstraňuje mastné škvrny aj zaschnuté zvyšky jedla a to všetko bezzbytočných chemických prísad ako sú enzýmy, fosfáty, tenzidy a agresívne odstraňovače škvŕn na báze chlóru. Prášok do umývačky SONETT má len malé obmedzenia pri používaní. Je nevhodný na striebro, olovnatý krištáľ a ručne maľovaný porcelán. Pre najlepší výsledok by ste mali zároveň používať ekosoľ do umývačky a tekuté leštidlo.

Kľúčové vlastnosti eko prášku do umývačky SONETT

  • 100 % prírodný prášok do umývačky SONETT
  • Skvele umyje riad aj od mastných škvŕn a zaschnutých zvyškov jedla
  • Neobsahuje chemické prísady ako enzýmy, fosfáty, tenzidy a agresívne odstraňovače škvŕn na báze chlóru
  • Eko prášok do umývačky SONETT je vo vode plne odbúrateľný
  • Ideálna voľba pre ľudí, ktorým záleží na životnom prostredí

Ako prášok SONETT docieli skvelé výsledky

Ako je možné, že eko výrobky firmy SONETT odvádzajú výbornú prácu, aj keď neobsahujú chemické prísady? Silikáty, obsiahnuté v umývacom prášku, sa získavajú roztavením piesku. Vďaka svojej alkalite akýkoľvek tuk na riade zmýdelnatí a ten sa ľahko rozpustí vo vode. Všetky zvyšky jedla sa ľahšie rozmočia a zmyjú. Potom nastúpi do práce sóda vyrábanáz kuchynskej soli a vápna. Tá dokáže tuk rozložiť na jemné kvapky a dohromady so silikátmi ho úplne rozpustí. Na záver vám prášok do umývačky SONETT pomôže zmäkčiť vodu a tým ochrániť vašu umývačku. Pridaný citrát (vedľajší produkt fermentácie pri výrobe melasy) púta vápnik z umývacej vody a zamedzuje jeho usadzovaniu vspotrebiči.

Biologická odbúrateľnosť

Prací prášok SONETT sa počas umývacieho procesu mení v mydlo. To okamžite po použití a vypustení vody z umývačky reaguje s odpadovou vodou. Táto voda obsahuje vápnik a ten zaistí primárne odbúranie prostriedku. Vzniknuté vápenaté mydlo sa plne rozloží na oxid uhličitý a vodu. Druhá časť odbourávacieho procesu je teda tiež hotová. Vo vode užzostane len cukrové zmáčadlo a deriváty kokosového oleja. Tie pôvodne vznikajú z čisto rastlinného pôvodu a tým si zachovávajú prirodzenú štruktúru. O ne sa ľahko postarajú mikroorganizmy a umývací prášok SONETT je tak kompletne odbúraný. Navyše aj celý obal je plne recyklovateľný.

Poznámka:
Ak má vaša umývačka ručné nastavenie zmäkčovača vody, mal by byť nastavený na 8 °dH nad miestnu tvrdosť vody. Napríklad pri tvrdosti vody 16 °dH nastavte umývačku na 24 °dH.

Zloženie:
Sodium silicate, sodium citrate, sodium percarbonate, sodium carbonate, sodium metasilicate


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Do kuchyne

Hmotnosť

Hmotnosť 1,5 kg

Typ produktu

Typ produktu Prášok
Kód:  MYC266
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4007547402300

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09