Obnoviť stránku

SOMAT Gold Gel Antigrease 2x600 ml

4,7 31 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SOMAT Gold Gel Antigrease 2x600 ml

Somat Gold Gel Antigrease zaručí perfektne čistý a oslnivo lesklý riad za každej situácie. Tento veľmi účinný gél je určený do umývačiek riadu a kombinuje v sebe čistiacu silu a vysoký odmasťovací účinok, takže dokonale zatočí s mastnými škvrnami i nečistotami. Aktívne enzýmy a odmasťovacie látky sa okamžite dostanú hlboko aj do zaschnutých zvyškov jedál a narušia ich zvnútra. Navyše chráni riad pred usadeninami vodného kameňa.

Gél sa ľahko dávkuje a rozpúšťa sa rýchlo, bezo zvyšku. Účinkuje na nečistoty ihneď po začiatku umývacieho cyklu. Vďaka tomu je len na vás, aký program umývania zvolíte, pretože zabezpečí perfektný výsledok aj pri krátkych umývacích cykloch a nižších teplotách. Balenie vystačí na 48 umývacích dávok.

Parametre a špecifikácia:

Vlastnosti:
umývací prostriedok
posilňovač umývacej sily s odmasťovacím efektom
oplachovač na žiarivý lesk
ochrana riadu pred vodným kameňom
ochrana pred koróziou
funguje už pri 40 °C

Objem:
2x 600 ml

Kód:  MYC019
Produktové číslo:  9000100971508
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08