Obnoviť stránku

SOMAT Gold 2× 72 ks

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SOMAT Gold 2× 72 ks

Vybavili ste si kuchyňu umývačkou riadu a zvažujete, aké tablety do nej kúpiť? Potom neváhajte a vyskúšajte tablety do umývačky Somat Gold, 72 ks. Toto výhodné balenie obsahuje tablety do umývačky, ktoré odstránia pripáleniny a všetky ďalšie nepríjemné škvrny už pri teplote 40 °C. Tablety Somat súčasne chránia sklo pred jeho koróziou, majú funkciu soli a leštidla zároveň. Majú vylepšené zloženie Active 12 s miliónom častíc, ktoré preniknú naozaj hlboko k nečistotám. Nebude pre nich problém vyčistiť napríklad pripálené zemiaky, a to bez predumytia. Ďalšou novinkou v zložení je aktivátor odmáčania, ktorý ešte lepšie vyčistí čajové a škrobové škvrny. Doprajte si dokonalé umývanie bez námahy vďaka tabletám do umývačky riadu Somat Gold.

    

Kľúčové vlastnosti tabliet do umývačky riadu Somat Gold

  • Dokonale umyjú riad
  • Účinné už pri teplote 40 °C
  • Vyčistia aj tie najväčšie pripáleniny
  • Majú funkciu soli aj leštidla
  • Skvele čistia škvrny od kávy, čaju a škrobu
  • Vylepšené zloženie Active 12
  • Výborne si poradia s mastnotou
  • Tablety do umývačky riadu Somat Gold sa jemne starajú o sklo
  • V balení 72 kusov tabliet
    

Tablety do umývačky Somat Gold s 12 funkciami

Tablety do umývačky Somat Gold 72 kusov sú výborné ako umývací prostriedok, ktorý zaručí dokonalú čistotu. Tablety do umývačky riadu tiež ochránia sklo pred jeho koróziou. Výborne bojujú so škvrnami od čaju a kávy a majú funkciu oplachovania pre žiarivý lesk. Funkcia soli chráni váš riad pred usadeninami vodného kameňa. Tablety Somat Gold si skvele poradia so zápachom, pôsobia už pri teplote 40 °C a sú rýchlo rozpustné. Tablety chránia dekor a zaisťujú lesk antikorového riadu. Ďalej majú tablety Somat efekt rýchleho schnutia a pomáhajú odstrániť odolné nečistoty bez predumytia.

Zloženie:
5 –15 % bieliace činidlá na báze kyslíka, fosfonáty, polykarboxyláty, <5 % neiónové povrchovo aktívne látky, parfumy (benzyl, alcohol, citral, limonene), enzýmy

Použitie a skladovanie:
Tabletu nerozbaľujte a vložte do zásobníka v umývačke. Balenie vždy dobre uzavrite. Skladujte v tme a chlade. Spotrebujte najlepšie do dvoch rokov od dátumu výroby uvedeného na obale.
 

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Do kuchyne

Druh

Druh Multifunkčný

Podľa radu

Podľa radu Somat Gold

Počet kusov

Počet kusov 144 ks

Podľa konzistencie

Podľa konzistencie Pevné
Kód:  MYC201s
Produktové číslo:  9000101321036
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12