Obnoviť stránku

SOMAT Classic MEGA 2× 100 ks

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SOMAT Classic MEGA 2× 100 ks

Súprava SOMAT Classic a Rinser 2in1 obsahuje tablety do umývačky riadu spolu s leštidlom na dosiahnutie skvelého výsledku automatického umývania. Tablety Classic a leštidlo pre perfektne čistý a lesklý riad bez námahy majú hneď tri funkcie naraz. Pôsobia proti škvrnám od čaju a kávy, majú funkciu ochrany skla a majú efekt schnutia. Tablety neobsahujú fosfáty a sú obohatené o silu kyseliny citrónovej, takže zbytočne nezaťažujú životné prostredie. Súčasťou tejto súpravy je aj leštidlo Somat Rinser 2in1 s efektom rýchleho schnutia najmä pre plastový riad, ktorý poskytne vášmu riadu žiarivý lesk bez nevzhľadných zaschnutých kvapiek a iných nedokonalostí.

Kľúčové vlastnosti súpravy SOMAT Classic a Rinser 2in1

  • Tablety do umývačky pre perfektne čistý a lesklý riad
  • Somat Classic má funkciu ochrany skla
  • Pôsobí proti škvrnám od čaju a kávy
  • Tablety majú efekt schnutia
  • Pôsobí tiež proti zápachu
  • Leštidlo Somat Rinser 2in1 zaistí dokonalý lesk vášho riadu

Zloženie:
5 – 15 % bieliace činidlá na báze kyslíka, < 5 % neiónové povrchovo aktívne látky, Fosfonáty, polykarboxyláty, Enzýmy, Parfum

Príprava a použitie:
Používajte 1 tabletu pre všetky druhy znečistenia. Pre veľmi silné znečistenie použite teplotu 65 °C. Používajte spoločne so Somat oplachovačom a Somat soľou.

Bezpečnostné pokyny pre tablety:
Varovanie. Spôsobuje vážne podráždenie očí. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku. Uchovávajte mimo dosahu detí. Používajte ochranné okuliare. PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Ak pretrváva podráždenie očí: Vyhľadajte lekársku pomoc/starostlivosť.

Bezpečnostné pokyny pre leštidlo:
Varovanie. Spôsobuje vážne podráždenie očí. Obsahuje 5-chlór-2-metyl-2H-izotiazol-3-on a 2-metyl-2H-izotiazol-3-on. Môže vyvolať alergickú reakciu. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku. Uchovávajte mimo dosahu detí. Používajte ochranné okuliare. Pri zasiahnutí očí niekoľko minút opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené a ak je možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Ak pretrváva podráždenie očí: vyhľadajte lekársku pomoc/starostlivosť.

Skladovanie:
Spotrebujte najlepšie do 2 rokov od dátumu výroby uvedeného na obale.


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Do kuchyne

Druh

Druh Klasické

Podľa radu

Podľa radu Classic

Počet kusov

Počet kusov 200 ks

Podľa konzistencie

Podľa konzistencie Pevné
Kód:  MYC116ss
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07