Obnoviť stránku

Somat Čistič umývačky v tabletách 3 ks

4,9 64 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,89 €

Somat Čistič umývačky v tabletách 3 ks

Čistič SOMAT Machine cleaner je čistiaci prostriedok špeciálne určený do umývačiek riadu. Balenie obsahuje tri tablety, ktoré možno použiť v priebehu bežného cyklu umývania riadu pri plnej umývačke. Prednosťou čističa je jeho pôsobenie hlboko v umývačke, kedy účinne odstraňuje všetku mastnotu a usadeniny vodného kameňa, a to ako v striekacích tryskách, tak aj vo filtri. Prípravok je vhodný na použitie so všetkými druhmi riadu určených do umývačky. Na dokonalú starostlivosť o vašu umývačku riadu je tento čistič SOMAT tou správnou voľbou.
Použitie:
Tabletu položte na dno umývačky, ktorá je naplnená riadom, a zapnite bežný program umývania. Prípravok používajte raz mesačne.
Obsah balenia:
3 ks

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Na riad

XXL balenie

XXL balení Nie

Počet kusov

Počet kusov 3 ks
Kód:  MYC046
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9000100999786
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12