Obnoviť stránku

SEZMAR PROFESSIONAL Body Scrub Green Tea 500 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SEZMAR PROFESSIONAL Body Scrub Green Tea 500 ml

Telový peeling SEZMAR PROFESSIONAL Body Scrub Green Tea jemne ošetruje pokožku celého tela, dodáva jej pružnosť, vláčnosť a hĺbkovo ju regeneruje. Bohaté prírodné zloženie prípravku je k pokožke šetrné, vyhladzuje jej nerovnosti, odstraňuje odumreté kožné bunky a jedinečným spôsobom pokožku rozjasňuje. Pôsobí preventívne proti vyrážkam a ekzémom, posilňuje obranyschopnosť pokožky a chráni ju pred vonkajšími škodlivými vplyvmi. Doprajte svojmu telu prírodný peeling, ktorý pokožku posilní!

Telový peeling s esenciálnym olejom zo zeleného čaju, morskou soľou a bambuckým maslom pomáha pokožku uvoľniť a zbaviť ju stresu. Zároveň veľmi priaznivo pôsobí na psychiku človeka, dodáva pocit radosti, sviežosti a celkového uvoľnenia. Peeling pomáha stimulovať povrch kože a mikrocirkuláciu, ktorá je potrebná pre správne prekrvenie pokožky. Prípravok je vhodný i na profesionálne použitie. Rozmaznávajte svoju pokožku prírodnou starostlivosťou, aby bola hodvábne jemná a svieža!


Aktívne látky:
Olej z hroznových semien - je silný antioxidant, pomáha udržiavať pokožku mladú a pružnú, zabraňuje predčasnému starnutiu, má výraznú vôňu
Bambucké maslo - vyživuje, hydratuje, zjemňuje a chráni pokožku pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi, obsahuje vitamíny A, E a F, zabraňuje predčasnému starnutiu pokožky
Morská soľ - jej jemné častice poskytujú pokožke jemný peeling a dodávajú potrebné minerály
Esenciálny olej zo zeleného čaju - nádherne pokožku navonia, uvoľňuje a príjemne ju zjemňuje
Typ pleti:
Pre všetky typy pleti.
Použitie:
Naneste na pokožku jemnými krúživými pohybmi. Ľahko ho odstránite teplým a vlhkým uterákom.
 
Objem:
500 ml
Zloženie:
GRAPPE SEED OIL, SHEA BUTTER, SODIUM CHLORIDE, GREEN TEA OIL

 
 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 500 ml
Kód:  KSTE0480
Produktové číslo:  3800203820491

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09