Obnoviť stránku

SEZMAR PROFESSIONAL Anti-cellulite Body Mask with Pineapple 500 ml

4,0 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

SEZMAR PROFESSIONAL Anti-cellulite Body Mask with Pineapple 500 ml

Presunutím alebo kliknutím vložte obrázok.
 

Telová maska s extraktom z ananásu je detoxikačný kozmetický prípravok z kaolínu, ktorý bojuje proti celulitíde, dokonale pokožku spevňuje a zároveň ju príjemne oživuje, hydratuje a do hĺbky vyživuje. Prírodný vysoko čistý biely íl odstraňuje z tela toxíny a ďalšie nečistoty, reguluje nadmernú tvorbu kožného mazu, omladzuje pokožku a celkovo má pre ľudský organizmus mimoriadny prínos. Rýchlo a šetrne dodáva pokožke pružnosť, jemnosť a komfort. Doprajte si prírodne telovú masku, ktorá má blahodarný vplyv na vašu pokožku!
Maska účinne pokožku celého tela hydratuje, prekrvuje a príjemne ju osviežuje. Má neuveriteľne silné absorpčné schopnosti a odstraňuje z pokožky prebytočný kožný maz. Nádherne telo prevonia sviežou vôňou a rýchlo navodzuje pocit radosti zo života a uvoľnenie. Bohaté prírodné zloženie dodáva pokožke potrebné živiny aj hydratáciu a pomocou ananásu účinne bojuje proti pomarančovej koži. Použite telovú masku s ananásom, aby vaša pokožka bola zdravá a jemná!
Aktívne látky:
Olej z hroznových semienok – je silný antioxidant, pomáha udržiavať pokožku mladú a pružnú, predchádza jej predčasnému starnutiu, má výraznú vôňu.
Mandľový olej – dokonale zjemňuje pokožku, hydratuje ju a vyživuje.
Ananásový olej – spevňuje pokožku, detoxikuje ju, pomáha odstraňovať celulitídu, osviežuje pokožku a sťahuje kožné póry.

Kaolín – je vysoko čistý biely íl, ktorý má absorpčné schopnosti, dokáže zachytiť nečistoty a odstrániť z pokožky toxíny.
Alantoín –
 urýchľuje regeneračné procesy v organizme, podporuje hojenie rán a infekcií, má mierne zvláčňujúce a regeneračné účinky.
Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.
Objem:
500 ml


Zloženie:
AQUA, KAOLIN, GRAPE SEED OIL, ALMOND OIL, PINEAPPLE OIL, ALANTOIN

 
 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 500 ml

Účinok

Účinok Proti celulitíde
Kód:  KSHC0034
Produktové číslo:  3800203821009

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18