Obnoviť stránku

Sea of ??spa BIO SPA Telový krém Aloe Vera 250ml

4,9 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sea of ??spa BIO SPA Telový krém Aloe Vera 250ml

Sea of ??spa BIO SPA telový krém - Aloe vera je luxusný telový krém s unikátnymi minerálmi z Mŕtveho mora, ktorý je vhodný pre všetky typy pokožky. Tento mimoriadny krém s vôňou a extrakty z Aloe vera Vašej pokožku intenzívne revitalizuje, hydratuje, upokojuje a hĺbkovo vyživuje, dodáva jej potrebnú vlhkosť a pružnosť, celkovo jej zjemňuje a omladzuje, zanecháva ju sviežu, jemnú, hebkú, žiarivú a hodvábnu. Krém má veľmi jemnú textúru a ľahko sa rozotiera a vstrebáva. Účinne pokožku chráni pred pôsobením voľných radikálov a nepriaznivých vonkajších vplyvov, nezanecháva mastný film.

Aktívne látky:
Obsiahnutý extrakt z aloe vera, kokosového mlieka a minerály z Mŕtveho mora sa o Vašej pokožku starostlivo a šetrne starajú, zachovávajú jej svieži a mladistvý vzhled, hĺbkovo ju hydratujú a regenerujú.

použitie:
Aplikujte denne, po kúpeli, na pokožku celého tela a starostlivo votrite.

účinky:
Výsledkom používania je hodvábne jemná, pružná, svieža a zdravá pokožka celého tela.

Špecifikácia:
Výrobok je vhodný pre všetky typy pokožky.
Obsah: 250 ml

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 250 ml

Účinok

Účinok Hydratácia
Kód:  KSS101
Produktové číslo:  7290012934858

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13