Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SAVO Univerzálny dezinfekčný sprej - levanduľa 200 ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAVO Univerzálny dezinfekčný sprej - levanduľa 200 ml

Univerzálny dezinfekčný sprej SAVO Levanduľa rýchlo a spoľahlivo eliminuje až 99,9 % baktérií a alergénov spôsobených roztočmi. Môžete ho použiť na dezinfekciu ako mäkkých, tak i tvrdých povrchov, pričom po ňom nezostávajú žiadne nežiaduce škvrny, či stopy. Odstraňuje nepríjemný zápach a zanecháva príjemnú levanduľovú vôňu. Dezinfekčný čistič SAVO neobsahuje chlór a je dermatologicky testovaný. Skvelý pomocník, ktorý zbaví vašu domácnosť baktérií a ochráni vás pred infekciami. 

Kľúčové vlastnosti univerzálneho dezinfekčného spreja SAVO Levanduľa

  • Univerzálny dezinfekčný prostriedok v spreji SAVO s príjemnou vôňou levandule 
  • Účinne eliminuje až 99,9 % baktérií
  • Rýchlo odstraňuje alergény spôsobené roztočmi
  • Zbavuje nepríjemného zápachu
  • Nezanecháva žiadne škvrny
  • Dezinfekčný čistič SAVO je vhodný na mäkké i tvrdé povrchy
  • Neobsahuje chlór a je dermatologicky testovaný

Použitie: 
Dezinfekčný sprej SAVO pred použitím najskôr pretrepte. Potom ho vo zvislej polohe zo vzdialenosti 20 cm nastriekajte na povrch a nechajte minimálne 15 minút pôsobiť. Na záver zotrite a v prípade potreby opláchnite. Prípravok nefunguje v obrátenej pozícii.

Zloženie: 
Dezinfekčná látka: etanol 46,75 g/100 g, alkyl (C12-C16) benzyldimethylamonium-chloridy 0,213 g/100 g. Menej ako 5 % neiónové povrchovo aktívne látky, amoniak, fosfáty, parfumy. 

Varovanie: 
Spôsobuje vážne podráždenie očí. Uchovávajte mimo dosahu detí. Zabráňte vdychovaniu prachu, dymu, plynu, hmly, pár a aerosólov. Pri zasiahnutí očí niekoľko minút opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené. Pokračujte vo vyplachovaní. Ak pretrváva podráždenie očí vyhľadajte lekársku pomoc, alebo ošetrenie.


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Typ

Typ čističa Sprej

Objem

Objem 200 ml

Určenie

Určenie Univerzálne použitie

Vlastnosti

Vlastnosti Dezinfekčné
Obsah chlóru Bez chlóru

Určenie

Určenie Univerzálny, Dezinfekčné spreje
Kód:  CIS795
Produktové číslo:  8710522886892

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08