Obnoviť stránku

SAVO Proti plísním 3 × 500 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAVO Proti plísním 3 × 500 ml

Čistič SAVO Proti plesniam je tekutý dezinfekčný prípravok s praktickým rozprašovačom. Účinne odstraňuje všetky druhy plesní, kvasiniek, rias a húb v domácnosti. Teraz ho môžete získať aj v ekonomicky výhodnom trojbalení. SAVO Proti plesniam vydezinfikuje všetky povrchy a zanechá ich krásne vybielené. Viditeľný výsledok sa dostaví okamžite. Praktický mechanický rozprašovač vám zaručí ľahkú manipuláciu a prístup aj k ťažko dostupným miestam. SAVO proti plesniam môžete použiť na rôzne povrchy ako sú steny, keramika, obklady, škáry, omietky, murivo, kameň, smalt, plasty, akrylátové a nerezové povrchy, silikón a guma. Je ideálny pre použitie v miestnostiach so zvýšenou vlhkosťou.

Kľúčové vlastnosti trojbalení čističe SAVO Proti plesniam

  • Praktické a ekonomicky výhodné balenie 3 produktov
  • Účinný dezinfekčný prostriedok
  • SAVO Proti plesniam s praktickým rozprašovačom
  • Prípravok je vhodný na najrôznejšie povrchy
  • S okamžitým efektom zbaví plesní, húb, rias alebo kvasiniek

použitie:
Stlačte bezpečnostnú poistku a súčasne otočte trysku rozprašovača do pracovnej polohy. Prípravok nastriekajte rovnomerne zo vzdialenosti 10 až 15 cm a vyhnite sa prílišnému navlhčenie povrchu. Po použití otočte trysku späť do polohy stop. Potom opustite miestnosť a nechajte čistič pôsobiť po dobu 15 až 20 minút. Po uplynutí doby opláchnite ošetrené miesto vodou alebo prípravok nechajte zaschnúť. Pleseň pred postrekom neodstraňujte, aby nedošlo k rozptýleniu nebezpečných výtrusov.

Účinná látka:
Chlórnan sodný 47g / kg (4,7%)

Ďalšie zloženie:
Menej ako 5% aniónové povrchovo aktívne látky

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Určenie

Určenie Do kúpeľne

Typ

Typ čističa Sprej

Objem

Objem 1,5 l

Funkcie

Funkcie Proti plesniam

Vlastnosti

Vlastnosti Dezinfekčné

Určenie

Určenie Dezinfekčné spreje, Prípravky proti plesni

Farba

Farba Číra
Kód:  CIS067s

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08