Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SAVO Proti plesniam 5 kg

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAVO Proti plesniam 5 kg

Savo proti plesniam predstavuje skvelého pomocníka pri odstraňovaní plesní, rias, lišajníkov alebo kvasiniek. Stačí použiť a okamžitý a viditeľný efekt s dezinfekčným účinkom sa dostaví okamžite. Prípravok Savo je vhodný na očistenie omietok, muriva, kameňa, žuly, mramoru, keramiky, prírodného dreva, silikónu, nepoškodeného smaltu, sklokeramiky a obkladačiek. Navyše tento tradičný výrobok môžete použiť aj na zosvetlenie či oživenie zašednutého dreva.

Kľúčové vlastnosti Sava proti plesniam

  • Predstavuje kvalitný produkt s dlhoročnou tradíciou
  • Je ideálne pri boji s plesňou, lišajníkmi, riasami či kvasinkami
  • Savo proti plesniam je možné použiť na rôzne materiály
  • Vie zosvetliť zašednuté drevo
  • Čistí rýchlo a efektívne

Návod na použitie
Prípravok Savo proti plesniam rovnomerne nastriekajte zo vzdialenosti 10 – 15 centimetrov, potom odíďte z priestoru a nechajte produkt pôsobiť 15 – 20 minút. Potom opláchnite dané miesto vodou a nechajte ho uschnúť. Pleseň pred nastriekaním produktu neodstraňujte z dôvodu rozptylu výtrusov. Pri silnom znečistení je možné ošetrenie zopakovať. Produkt nepoužívajte na lakované a farbené drevo či eloxovaný hliník. Kovové povrchy okamžite opláchnite vodou. Vyhnite sa kontaktu oblečenia s prípravkom.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ čističa Tekutý

Funkcie

Funkcie Proti plesniam

Vlastnosti

Vlastnosti Univerzálne

Určenie

Určenie Prípravky proti plesni
Kód:  CIS305
Produktové číslo:  8594005390720

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13