Obnoviť stránku

SAVO Proti plesniam 2× 500 ml

Pri kúpe 1 balenie 6,59 €/balenie
Pri kúpe 2 balenie 6,18 €/balenie
Pri kúpe 3 a viac balenie 5,76 €/balenie

SAVO Proti plesniam 2× 500 ml

Čistič SAVO Proti plesniam je tekutý dezinfekčný prípravok s praktickým rozprašovačom. Účinne odstraňuje všetky druhy plesní, kvasiniek, rias a húb v domácnosti. Všetky povrchy dezinfikuje a zanecháva krásne vybielené. Viditeľný výsledok sa dostaví okamžite. Praktický mechanický rozprašovač vám zaručí ľahkú manipuláciu a prístup aj k ťažko dostupným miestam. Vysoko účinný čistiaci prípravok môžete použiť na rôzne povrchy ako sú steny, keramika, obklady, škáry, omietky, murivo, kameň, smalt, plasty, akrylátové a antikorové povrchy, silikón a guma. Je ideálny na použitie v miestnostiach so zvýšenou vlhkosťou. Vo výhodnom balení dostanete dva prípravky SAVO Proti plesniam.

Kľúčové vlastnosti čistiaceho prostriedku SAVO Proti plesniam s rozprašovačom

  • Tekutý dezinfekčný prípravok v spreji SAVO Proti plesniam
  • Účinne likviduje všetky druhy plesní a húb
  • Povrchy vydezinfikuje a zanecháva vybielené
  • Čistič SAVO Proti plesniam je vhodný v miestnostiach so zvýšenou vlhkosťou
  • Môžete ho používať na rôzne povrchy
  • Jednoduchú aplikáciu umožňuje praktický rozprašovač
  • Výhodné balenie obsahuje dva prípravky SAVO Proti plesniam

Použitie:
Stlačte bezpečnostnú poistku a súčasne otočte dýzu rozprašovača do pracovnej polohy. Prípravok nastriekajte rovnomerne zo vzdialenosti 10 až 15 cm, vyhnite sa prílišnému navlhčeniu povrchu. Po použití otočte dýzu späť do polohy stop. Potom opustite miestnosť a nechajte čistič pôsobiť po dobu 15 až 20 minút. Po uplynutí doby opláchnite ošetrené miesto vodou, alebo prípravok nechajte zaschnúť. Pleseň pred postrekom neodstraňujte, aby nedošlo k rozptýleniu nebezpečných výtrusov.

Zloženie:
Dezinfekčná látka: chlórnan sodný 4,7 g/100 g, menej ako 5 % bieliace činidlá na báze chlóru (chlórnan sodný), neiónové povrchovo aktívne látky.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ

Typ čističa Sprej

Obsah chlóru

Obsah chlóru S chlórom

Objem

Objem 1 l

Funkcie

Funkcie Proti plesniam

Vlastnosti

Vlastnosti Dezinfekčné
Obsah chlóru S chlórom

Určenie

Určenie Prípravky proti plesni
Kód:  CIS067s2
Produktové číslo:  258594005390225

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02