Obnoviť stránku

SAVO Professional Univerzal Lemongrass 5 kg

4,5 9 hodnotení
14,51 €

SAVO Professional Univerzal Lemongrass 5 kg

SAVO Professional Univerzal Lemongrass je univerzálny čistiaci prostriedok na podlahy a povrchy s dlhotrvajúcou sviežou vôňou citrónovej trávy. Ide o čistiaci prostriedok osvedčenej kvality určený na bežné umývateľné povrchy ako sú kachličky, obklady, plasty, laminát. Vďaka antibakteriálnej prísade čistenú plochu spoľahlivo vydezinfikuje a samozrejme zbaví špiny a odstráni mastnotu. Rýchlo schne a nezanecháva šmuhy. Pritom zachováva pôvodný vzhľad a farbu očistených povrchov. SAVO Professional Univerzal Lemongrass neobsahuje chlór ani fosfáty, je teda šetrný k vašej pokožke. Vhodný na každodenné upratovanie frekventovaných priestorov. Teraz vo výhodnom XXL balení.

Kľúčové vlastnosti čistiaceho prostriedku SAVO Professional Univerzal Lemongrass

  • Univerzálny čistič na podlahy a ďalšie umývateľné povrchy
  • Prostriedok dlhodobo osvedčenej kvality
  • SAVO Professional Univerzal Lemongrass so sviežou vôňou citrónovej trávy
  • Dezinfikuje, čistí a odstraňuje mastnotu
  • Rýchlo schne a nezanecháva šmuhy
  • SAVO Professional Univerzal Lemongrass neobsahuje chlór ani fosfáty
  • Balenie XXL vhodné na každodenné upratovanie frekventovaných priestorov

Použitie:
Na bežné upratovanie dávkujte 50 ml na 5 l vody. Pri silnom znečistení je možné koncentráciu zvýšiť, alebo naneste bez riedenia, potom zotrite alebo opláchnite. Pri pochybnostiach vyskúšajte najprv na malej, menej viditeľnej ploche.

Skladovanie:
Skladujte v originálnych, dobre uzavretých obaloch, oddelene od potravín, nápojov a krmív. Neskladujte na priamom slnečnom svetle a v blízkosti tepelných zdrojov. Teplota skladovania: +5 až +25 °C. Skladujte vo zvislej polohe.

Zloženie:
Menej ako 5 % aniónové povrchovo aktívne látky, neiónové povrchovo aktívne látky, EDTA, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, D-limonene, Linalool.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Univerzálne

Obsah chlóru

Obsah chlóru S chlórom

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky typy povrchu

Typ

Typ Čstiče

Objem

Objem 5 l
Kód:  CIS591
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7615400801961

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18