Obnoviť stránku

SAVO Professionál Proti plesniam 5 kg

4,5 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAVO Professionál Proti plesniam 5 kg

SAVO Professional Proti plesniam je vysoko účinný prostriedok, ktorý odstráni 99,9 % baktérií. Ide o univerzálny fungicídny a dezinfekčný čistič osvedčenej kvality, ktorý vás zbaví plesní, rias, lišajníkov, kvasiniek a mikroskopických vláknitých húb. Môžete ho použiť na drevo, steny, omietky vo vnútorných i vonkajších priestoroch, škáry, obklady a mnoho ďalších povrchov. Dezinfekčný účinok je viditeľný ihneď po aplikácii. SAVO Professional Proti plesniam má navyše aj bieliace účinky.Teraz vo výhodnom XXL balení.

Kľúčové vlastnosti čistiaceho prostriedku SAVO Professional Proti plesniam

  • Univerzálny fungicídny a dezinfekčný čistič
  • Prostriedok dlhodobo osvedčenej kvality
  • SAVO Professional Proti plesniam zlikviduje 99,9 % baktérií
  • Odstráni plesne, riasy, lišajníky, kvasinky, mikroskopické vláknité huby
  • Môžete ho použiť na drevo, steny, omietky vo vnútorných i vonkajších priestoroch, škáry, obklady a mnoho ďalších povrchov
  • SAVO Professional Proti plesniam má aj bieliace účinky
  • Vo výhodnom XXL balení

Použitie:
Nastriekajte rovnomerne zo vzdialenosti 10 – 15 cm a vyhnite sa prílišnému navlhčeniu povrchu. Opustite miestnosť a nechajte pôsobiť 15 – 20 minút. Potom opláchnite ošetrené miesto vodou alebo prípravok nechajte zaschnúť. Pleseň pred postrekom neodstraňujte, aby nedošlo k rozptýleniu nebezpečných výtrusov. Pri silnom napadnutí postup v prípade potreby zopakujte. Prípravok najskôr vyskúšajte na malej ploche, aby bola zrejmá reakcia povrchu. Používajte iba v dobre vetraných priestoroch. Nemá konzervačné účinky. Zabráňte kontaktu odevu s prípravkom. Nepoužívajte na farbené a lakované drevo, eloxovaný hliník. Kovové povrchy pri postriekaní ihneď opláchnite vodou. V prípade pochybností, nezvyčajného povrchu, farebných plôch, lakovaného kovu, vinylu, pochrómovaných povrchov (poškodených, alebo v nízkej kvalite) a poškodených povrchov prípravok najskôr vyskúšajte na malej nenápadnej ploche.

Vhodné na:
Drevo, steny, omietky, maľby v interiéroch i exteriéroch, škáry v kúpeľni, rámy okien, kachličky, obklady, kuchynské linky, murivo, kameň, mramor, žulu, keramiku, obkladačky, sklo, keramiku, smalt, sklo, plasty, laminát, akryl, vinil, silikón, gumu, teflón, nehrdzavejúcu oceľ, chrómované povrchy a ďalšie.

Skladovanie:
Skladovať v originálnych dobre uzavretých obaloch, oddelene od horľavých materiálov, pitnej vody, potravín, nápojov a krmív; neskladovať spoločne s kyselinami a s látkami kyslej povahy; neskladovať v teple a na priamom slnečnom svetle. Teplota skladovania: -10 až 25 °C. Skladujte vo zvislej polohe.

Zloženie:
Menej ako 5 % bieliace činidlá na báze chlóru (chlórnan sodný) a aniónové povrchovo aktívne látky.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Dezinfekcia

Objem

Objem 5 l

Funkcie

Funkcie Proti plesniam

Vlastnosti

Vlastnosti Dezinfekčné

Určenie

Určenie Prípravky proti plesni
Kód:  CIS590
Produktové číslo:  7615400798803

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07