Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SAVO Original Dezinfekcia 2× 2 l

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAVO Original Dezinfekcia 2× 2 l

Zháňate kvalitný dezinfekčný prípravok? Dajte dôveru čistiacemu prostriedku Savo Original Dezinfekcia, ktorý vyčistí všetky povrchy i vodu. Je to vysoko účinný prípravok, ktorý zlikviduje 99,9 % nebezpečných baktérií a vírusov, rovnako tak choroboplodné zárodky, riasy aj nižšie huby. Savo Original Dezinfekcia má bieliace účinky a bude vašim ideálnym pomocníkom pri každodennom upratovaní domácnosti. Je schválený ako jediný výrobok na dezinfekciu vody v studniach a v bazénoch. Je tiež šetrný k životnému prostrediu. V domácnosti Savo Original využijete na čistenie podláh, obkladov, sanitárnej keramiky, nábytku, dlažieb, kuchynského a hygienického náčinia.

Kľúčové vlastnosti čistiaceho prostriedku Savo Original Dezinfekcia

  • Savo Original Dezinfekcia vyčistí všetky povrchy aj vodu
  • Zlikviduje až 99,9 % nebezpečných baktérií, vírusov, choroboplodných zárodkov, rias i nižších húb
  • Savo má bieliace účinky
  • Čistiaci prostriedok Savo Original Dezinfekcia je schválený na dezinfekciu vody v studniach a bazénoch
  • Je šetrný k životnému prostrediu
  • Využijete ako dezinfekčný prostriedok pri každodennom upratovaní domácnosti

Návod na používanie:
Dezinfekcia povrchov:
Na podlahy, kuchyňu, sanitárne predmety a sanitárnu keramiku použite roztok 2 l prípravku Savo Original a 9 l vody, nechajte pôsobiť 30 minút. Silné znečistenie najprv mechanicky odstráňte. Hračky, predmety a plochy, ktoré prichádzajú do styku s potravinami, opláchnite po 30 minútach pitnou vodou.

Dezinfekcia úžitkovej vody v studniach:
Dávkujte 60 ml na 2 m3 vody. Dávku prípravku Savo Original najprv rozmiešajte v 9 l vody (napr. vo vedre) a potom skrápajte vodnú hladinu studne. Po 30 minútach je voda dezinfikovaná a súčasne dochádza k rozloženiu účinnej látky.

Dezinfekcia vody v bazénoch:
Možno použiť ako celosezónny mikrobicídny a protiporastový prípravok na prevádzku bazénov. Kúpať sa je možné po 30 minútach od aplikácie prípravku.
Iniciačná dávka: pre prvé zachlórovanie bazénu dávkujte 160 ml Savo Original na 3 m3 vody. Dávku najprv rozmiešajte v 9 l vody (napr. vo vedre) a potom vlejte po častiach do bazéna.
Udržiavacia dávka: pre bežnú dezinfekciu a udržanie správnej koncentrácie voľného chlóru v bazéne dávkujte 80 ml prípravku Savo Original na 3 m3 vody každé 2 až 3 dni. Pri dlhotrvajúcich teplotách vzduchu nad 25 °C a trvalom slnečnom svite je vhodné aplikovať udržiavaciu dávku denne.
Šoková dávka: pri výskyte rias, dlhodobom horúcom počasí alebo zvýšenej prevádzke dávkujte jednorázovo 240 ml Savo Original na 3 m3 vody.

Nepoužívajte:
Na eloxovaný hliník a linoleum. V prípade pochybností, nového alebo neobvyklého povrchu, farebných plôch alebo lakovaného dreva, lakovaného kovu, mramoru, vinylu, pochrómovaných povrchov (poškodených alebo v nízkej kvalite) a poškodených povrchov prípravok najskôr vyskúšajte na malej nenápadnej ploche.

Fľaša má bezpečnostný uzáver. Stlačte uzáver dole a odskrutkujte. 1 uzáver = 18 ml.

Nebezpečenstvo:
SAVO Original spôsobuje vážne poleptanie kože a poškodenie očí. Veľmi toxický pre vodné organizmy. Môže byť korozívny pre kovy. Pozor! Nepoužívajte spoločne s inými výrobkami. Môže uvoľňovať nebezpečné plyny (chlór). Uchovávajte mimo dosahu detí. Uchovávajte len v pôvodnom obale. Zabráňte uvoľneniu do životného prostredia. Používajte ochranné rukavice/ochranný odev/ochranné okuliare/tvárový štít.
PRI KONTAKTE S POKOŽKOU (alebo vlasmi): Všetky kontaminované časti odevu okamžite vyzlečte. Opláchnite pokožku vodou/osprchujte.
PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené a ak je možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Okamžite volajte TOXIKOLOGICKÉ CENTRUM/lekára.

Uniknutý produkt. Odstráňte obal v súlade s platnou legislatívou, umiestnite prázdny obal do komunálneho odpadu. Používajte biocídy bezpečným spôsobom. Pred použitím si vždy prečítajte etiketu a informácie o prípravku.

Zloženie:
Chlórnan sodný, hydroxid sodný, dezinfekčná látka: chlórnan sodný 4,7 g/100 g, menej ako 5 % bieliace činidlá na báze chlóru (chlórnan sodný)

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Dezinfekcia

Typ

Typ čističa Tekutý

Obsah chlóru

Obsah chlóru S chlórom

Určenie

Určenie Univerzálne použitie

Vlastnosti

Vlastnosti Dezinfekčné, Antibakteriálny
Obsah chlóru S chlórom

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Objem

Objem 2 l

Určenie

Určenie Univerzálny, Dezinfekcia nepitnej úžitkovej vody, Dezinfekcia vody v bazénoch

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky typy povrchu

Typ

Typ Čstiče
Kód:  CIS377s2
Produktové číslo:  258594005390133

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09