Obnoviť stránku

SAVO Kúpeľňa, na hrdzu a vodný kameň 5 kg

5 1 hodnotení

SAVO Kúpeľňa, na hrdzu a vodný kameň 5 kg

Vaša kúpeľňa bude žiariť čistotou vďaka prípravku Savo na hrdzu a vodný kameň. Stačí prípravok nastriekať na plochu a počas chvíle ľahko a rýchlo vyčistíte hrdzu, vodný kameň a ďalšie usadeniny pod nimi. Tento prípravok Savo efektívne čistí sprchové kúty a hlavice, sanitárnu keramiku, obklady, vodovodné batérie, súčasti z nehrdzavejúcej ocele a iné umývateľné povrchy. Prípravok navyše dodá zašlým povrchom nielen lesk, ale zanechá ich príjemne voňavé.

Kľúčové vlastnosti SAVA do kúpeľne

  • Predstavuje osvedčený produkt značky SAVO
  • Je ideálne do kúpeľní
  • Zanecháva príjemnú vôňu a lesk
  • Je vhodné na očistenie obkladov
  • Účinne odstraňuje vodný kameň a hrdzu
  • Čistí sprchové kúty a hlavice

Návod na použitie
Prípravok SAVO nastriekajte na plochu, ktorú chcete vyčistiť a nechajte pôsobiť. V prípade odolných nečistôt nechajte prípravok pôsobiť dlhšie alebo aplikáciu zopakujte. Potom opláchnite vodou a povrch osušte. Tento produkt nie je vhodný na povrchy, ktoré nie sú odolné voči kyselinám, ako sú napríklad mramor, umelý kameň, lakované alebo voskované drevo, chemicky upravené povrchy, matné sklo, ľahké farbené kovy a poškodené povrchy. Prípravok nemiešajte s ostatnými prostriedkami, predovšetkým ak obsahujú chlór.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Do kúpeľne

Typ

Typ čističa Tekutý

Obsah chlóru

Obsah chlóru Bez chlóru

Funkcie

Funkcie Odvápňovače, Na vodný kameň

Vlastnosti

Vlastnosti Univerzálne
Obsah chlóru Bez chlóru

Určenie

Určenie Prípravky na podlahu
Kód:  CIS309
Produktové číslo:  8594005395886

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12