Obnoviť stránku

SAVO Kuchyňa na mastnotu 5 kg

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAVO Kuchyňa na mastnotu 5 kg

Vaša kuchyňa bude žiariť čistotou vďaka prípravku Savo na mastnotu. Stačí prípravok nastriekať na plochu a počas chvíle ľahko a rýchlo vyčistíte zaschnutú a zle odstrániteľnú mastnotu, pripálené alebo zaschnuté zvyšky jedla. Tento prípravok Savo efektívne čistí kuchynské sporáky, rúry, keramické, smaltované či antikorové povrchy alebo krbové sklá. Tiež vám pomôže pri odstraňovaní mastných škvŕn v garáži.

Kľúčové vlastnosti SAVA do kuchyne

  • Predstavuje osvedčený produkt značky SAVO
  • Je ideálny do kuchyne
  • Čistí ľahko a rýchlo
  • Je vhodný na kuchynské sporáky či rúry
  • Účinne odstraňuje mastnotu

Návod na použitie
Nastriekajte SAVO na mastnotu na plochu, ktorú chcete očistiť a nechajte pôsobiť, potom opláchnite vodou alebo utrite navlhčenou utierkou a osušte. Prípravok nepoužívajte na drevo, porézne a voskované povrchy, hliník a ostatné farebné a ľahké kovy.

Parametre a špecifikácia

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Typ

Typ čističa Tekutý

Určenie

Určenie Na kuchynskú linku
Kód:  CIS310
Produktové číslo:  8594005395879

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09