Obnoviť stránku

SAVO Bez Chlóru Antibakteriálny sprej 700 ml

4,9 51 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAVO Bez Chlóru Antibakteriálny sprej 700 ml

Antibakteriálny sprej bez chlóru tradičnej značky SAVO je užitočným pomocníkom pri starostlivosti o vašu domácnosť. Tento čistiaci prostriedok je určený na dezinfekciu a čistenie všetkých umývateľných povrchov v domácnosti. Vďaka absencii chemického zápachu a chlóru v jeho zložení je prípravok vhodný aj na povrchy, s ktorými prichádzajú do styku deti – detské stoličky, postieľky či hračky. SAVO Bez Chlóru Antibakteriálne odstraňuje alergény, likviduje baktérie a udržuje tak vašu domácnosť perfektne čistú. Biocídny prostriedok môžete použiť aj na kuchynské povrchy,ktoré prichádzajú do styku s potravinami. Vaša domácnosť bude žiariť čistotou bez rušenia nepríjemným chemickým zápachom.

Kľúčové vlastnosti prípravku SAVO Bez Chlóru Antibakteriálny sprej

  • Dezinfekčný sprej tradičnej značky SAVO
  • Čistiaci prostriedok je určený na všetky umývateľné povrchy v domácnosti
  • Bez chemického zápachu
  • Antibakteriálny sprej Savo bez chlóru odstraňuje alergény a až 99,9 % baktérií
  • Vhodný aj na detské hračky, stoličky, postieľky a iné
  • Zloženie bez chlóru účinne likviduje baktérie a je ideálne na každodennú dezinfekciu
  • Možno použiť aj na povrchy, ktoré prichádzajú do styku s potravinami

Použitie:
Pri silnom znečistení alebo v prípade potreby dôkladnej dezinfekcie a na odstránenie alergénov (prach, peľ, prítomnosť psa alebo mačky), nastriekajte rovnomerne na čistený povrch, nechajte pôsobiť 15 minút a opláchnite. Detské predmety a kuchynské povrchy: nastriekajte rovnomerne na čistený povrch a nechajte pôsobiť 15 minút. Pred použitím dôkladne opláchnite pitnou vodou a nechajte uschnúť.

Upozornenie:
Fľašu uchovávajte dobre uzavretú a mimo dosahu detí. Zabráňte vdychovaniu a vyvarujte sa kontaktu s očami, spôsobuje ich vážne podráždenie. Po zasiahnutí očí niekoľko minút opatrne vyplachujte vodou. Ak nosíte kontaktné šošovky, vyberte ich. Pokiaľ podráždenie očí pretrváva, vyhľadajte lekársku pomoc. Prípravok nekonzumujte a nemiešajte ho s inými výrobkami.

Nepoužívať:
Prípravok nepoužívajte na lakované drevo, linoleum a mramor. V prípade aplikácie na jemné alebo atypické povrchy vyskúšajte čistiaci prostriedok najprv na malej, nenápadnej ploche.


Zloženie

Dezinfekčná látka: alkyl (C12-C16) benzyldimethylamonium-chloridy 0,75 g/100 g. Menej ako 5 % neiónové povrchovo aktívne látky, katiónové povrchovo aktívne látky, fosfáty, parfum.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Určenie

Určenie Dezinfekcia

Typ

Typ čističa Sprej

Objem

Objem 700 ml

Určenie

Určenie Univerzálne použitie

Funkcie

Funkcie Ochrana povrchov

Vlastnosti

Vlastnosti Dezinfekčné, Univerzálne, Bez chlóru , Antibakteriálny

Typ povrchu

Typ povrchu Lesklý

Vlastnosti

Vlastnosti Antibakteriálny

Určenie

Určenie Univerzálny, Dezinfekčné spreje
Kód:  CIS467
Produktové číslo:  8717163944301

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16