Obnoviť stránku

SAVO Bez chlóru, antibakteriálny sprej 2× 700 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAVO Bez chlóru, antibakteriálny sprej 2× 700 ml

Antibakteriálny sprej bez chlóru od tradičnej značky SAVO je užitočným pomocníkom v starostlivosti o vašu domácnosť. Tento čistiaci prostriedok je určený na dezinfekciu a čistenie všetkých umývateľných povrchov v domácnosti. Vďaka absencii chemického zápachu a chlóru je vhodný aj na povrchy, s ktorými prichádzajú do styku deti, ako sú detské stoličky, postieľky či hračky. SAVO Bez Chlóru Antibakteriálny odstraňuje alergény, likviduje baktérie a zanecháva tak domácnosť perfektne čistú. Biocídny prostriedok môžete použiť aj na kuchynské povrchy, ktoré prichádzajú do styku s potravinami. Vaša domácnosť bude žiariť čistotou bez toho, aby ju rušil nepríjemný chemický zápach. Vo výhodnom balení dostanete dva prípravky SAVO Bez Chlóru Antibakteriálny sprej.

Kľúčové vlastnosti prípravku SAVO Bez Chlóru Antibakteriálny sprej

  • Dezinfekčný sprej od tradičnej značky SAVO bez chemického zápachu
  • Čistiaci prostriedok je určený na všetky umývateľné povrchy v domácnosti
  • Antibakteriálny sprej Savo bez chlóru odstraňuje alergény a až 99,9 % baktérií
  • Vhodný aj na detské hračky, stoličky či postieľky
  • Zloženie bez chlóru účinne likviduje baktérie a je ideálne na každodennú dezinfekciu
  • Možno použiť aj na povrchy, ktoré prichádzajú do styku s potravinami
  • Výhodné balenie obsahuje dva prípravky SAVO Bez Chlóru Antibakteriálny sprej

Použitie:
Pri silnom znečistení alebo v prípade potreby dôkladnej dezinfekcie a na odstránenie alergénov (prach, peľ, prítomnosť psa alebo mačky) nastriekajte rovnomerne na čistený povrch, nechajte pôsobiť 15 minút a potom opláchnite. U detských predmetov a kuchynských povrchov nastriekajte rovnomerne na čistený povrch a nechajte pôsobiť 15 minút. Pred použitím dôkladne opláchnite pitnou vodou a nechajte uschnúť.

Zloženie:
Dezinfekčná látka: alkyl (C12-C16) benzyldimethylamonium-chloridy 0,75 g/100 g. Menej ako 5% katiónové povrchovo aktívne látky, neiónové povrchovo aktívne látky, fosfáty, parfum.

Bezpečnostné upozornenie:
Fľašu uchovávajte dobre uzavretú a mimo dosahu detí. Zabráňte vdychovaniu a vyvarujte sa kontaktu s očami, spôsobuje ich vážne podráždenie. Pri zasiahnutí očí niekoľko minút opatrne vyplachujte vodou. Ak nosíte kontaktné šošovky, vyberte ich. Pokiaľ podráždenie očí pretrváva, vyhľadajte lekársku pomoc. Prípravok nekonzumujte a nemiešajte ho s inými výrobkami.

Nepoužívajte:
Prípravok nepoužívajte na lakované drevo, linoleum a mramor. V prípade aplikácie na jemné alebo atypické povrchy vyskúšajte čistiaci prostriedok najprv na malej, nenápadnej ploche.


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Určenie

Určenie Dezinfekcia

Typ

Typ čističa Sprej

Obsah chlóru

Obsah chlóru Bez chlóru

Objem

Objem 1,4 l

Určenie

Určenie Univerzálne použitie

Funkcie

Funkcie Ochrana povrchov

Vlastnosti

Vlastnosti Dezinfekčné, Bez chlóru , Antibakteriálny

Určenie

Určenie Dezinfekčné spreje
Kód:  CIS467s
Produktové číslo:  258717163944301

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02