Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SANYTOL Univerzálny čistič na podlahy 5 l

4,8 35 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
15,90 €

SANYTOL Univerzálny čistič na podlahy 5 l

Premeňte svoju domácnosť v miesto bez baktérií, vírusov a plesní. S Univerzálnym čističom na podlahy od Santytolu to bude hračka. Prostriedok v praktickom päťlitrovom balení nádherne vonia po eukalyptu, navyše neobsahuje chlór. Vďaka trojitému účinku tento Univerzálny čistič vyčistí, odmastí a vydezinfikuje všetky plochy. Až vyskúšate tento prostriedok od SANYTOLU, iný už chcieť nebudete. 

Kľúčové vlastnosti Univerzálneho čističa na podlahy SANYTOL

  • Univerzálny čistič, ktorý odmastí, vyčistí a vydezinfikuje všetky typy povrchov
  • Zbaví vás 99,9 % všetkých baktérií, vírusov a plesní
  • Univerzálny čistič podláh od Santytolu má príjemnú eukalyptovú vôňu
  • Praktické päťlitrové balenie
  • Bez obsahu chlóru

Zloženie:
Biocídna účinná látka (TP2/AL) didecyldimethylamonium chlorid: 5000 mg/kg, < 5 % neiónové povrchovo aktívne látky, < 5 % katiónové povrchovo aktívne látky, parfum

Upozornenie:
Pred použitím si prečítajte priložené pokyny. Biocídny výrobok používajte bezpečne. Škodlivý pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku. Uchovávajte mimo dosahu detí. PO POŽITÍ: Ak sa necítite dobre, volajte TOXIKOLOGICKÉ CENTRUM. Koža: Postriekané miesto umyte mydlom a vodou a ošetrite vhodnými regeneračnými prostriedkami. Oči: Vyberte kontaktné šošovky a premývajte oči čistou tečúcou vodou po dobu asi 15 minút. Ak pretrvávajú ťažkosti, vyhľadajte lekársku pomoc. 

Zloženie

Zloženie:
Biocídna účinná látka (TP2/AL) didecyldimethylamonium chlorid: 5000 mg/kg, < 5% neiónové povrchovo aktívne látky, < 5% katiónové povrchovo aktívne látky, parfum

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Určenie

Určenie Na podlahu

Typ

Typ čističa Tekutý

Obsah chlóru

Obsah chlóru Bez chlóru

Funkcie

Funkcie Na leštenie, Ochrana povrchov, Odmastňovače

Vlastnosti

Vlastnosti Dezinfekčné, Univerzálne
Obsah chlóru Bez chlóru

Objem

Objem 5 l

Určenie

Určenie Univerzálny

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky typy povrchu

Typ

Typ Čstiče, Dezinfekčné prostriedky
Kód:  CIS284
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3045206615006
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06