Obnoviť stránku

SANYTOL Dezinfekcia, univerzálny čistič 400 ml

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SANYTOL Dezinfekcia, univerzálny čistič 400 ml

Univerzálny čistiaci prostriedok v spreji značky SANYTOL vám zaistí hygienicky čistú domácnosť. Tento prípravok nielenže najrôznejšie povrchy a predmety čistí, ale zároveň ich dôkladne dezinfikuje. Môžete ho použiť pri upratovaní a na dezinfekciu kúpeľne, kuchyne, izieb, kľučiek, telefónov, odpadkových košov a iných povrchov. Ponúka hneď trojaký účinok – bakteriálny, fungicídny a virucídny, vďaka čomu si môžete byť istí, že je o čistotu vašej domácnosti perfektne postarané. Dezinfekcia SANYTOL spoľahlivo zničí 99,9 % baktérií, vírusov a plesní, navyše zanecháva sviežu vôňu eukalyptu.

Kľúčové vlastnosti dezinfekcie SANYTOL univerzálny čistič

  • Univerzálny čistič SANYTOL na najrôznejšie povrchy a predmety
  • Čistí a zároveň dezinfikuje povrchy v domácnosti
  • S trojitým účinkom – bakteriálnym, fungicídnym a virucídnym
  • Dezinfekcia SANYTOL likviduje 99,9 % baktérií, vírusov a plesní
  • Pre hygienicky čistú domácnosť
  • S vôňou eukalyptu
  • Univerzálny čistič SANYTOL neobsahuje chlór
  • Sprej pre pohodlnú a rýchlu aplikáciu
  • Nie je potrebné oplachovať

SANYTOL dezinfekcia na plochy hubí nasledujúce:
Baktérie a vírusy: E-Coli, Staphylococcus aureus, Enterococcus Hiram, Pseudomonas aeruginosa, Candida albicans, Aspergillus niger
Vírusy: Adenovírus type 5 (infeccion respiratoria), Poliovírus type 1

Použitie:
Pred použitím pretrepať. Čistenie a dezinfekcia: Nastriekať zo vzdialenosti 25 cm na povrch a vyčistiť a vydezinfikovať s pomocou handry. Nie je potrebné oplachovanie. Dezinfekcia: Nastriekať zo vzdialenosti 25 cm na povrch (vopred očistený) a nechať uschnúť. Nie je potrebné oplachovanie. V prípade citlivých povrchov vyskúšajte na málo viditeľnom mieste. Nepoužívať na lakované plochy, morené alebo natierané drevo a akrylátové plasty.

Zloženie:
Účinné látky: Biphenyl-2-ol 4× 103 mg/kg, Etanol 341, 7× 103 mg/kg a parfum. Hnací plyn propán-bután. Biocídny prípravok.

Bezpečnostné upozornenie:
Môže spôsobiť podráždenie dýchacích ciest. Môže spôsobiť ospalosť alebo závraty. Môže vyvolať alergickú kožnú reakciu. Spôsobuje vážne podráždenie očí. Dráždi kožu. Škodlivý po požití. Škodlivý pri kontakte s pokožkou. Škodlivý pri vdýchnutí. Rozkladom ozónu v horných vrstvách atmosféry poškodzuje verejné zdravie a životné prostredie.

Bezpečnostné upozornenia:
Zabráňte vdychovaniu prachu/dymu/plynu/hmly/pár/aerosólov. Používajte iba vonku alebo v dobre vetraných priestoroch. Pri vdýchnutí: preneste postihnutého na čerstvý vzduch a nechajte ho oddychovať v polohe uľahčujúcej dýchanie. Pri požití: ak sa necítite dobre, volajte TOXIKOLOGICKÉ CENTRUM alebo lekára. Používajte ochranné rukavice/ochranný odev/ochranné okuliare/tvárový štít. Pri styku s pokožkou: umyte veľkým množstvom vody a mydla. Pri zasiahnutí očí: niekoľko minút opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené, a ak je možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Pri používaní výrobku nejedzte, nepite ani nefajčite. Uchovávajte mimo dosahu detí.


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Určenie

Určenie Dezinfekcia

Typ

Typ čističa Sprej

Obsah chlóru

Obsah chlóru Bez chlóru

Objem

Objem 0,4 l

Určenie

Určenie Univerzálne použitie

Funkcie

Funkcie Proti plesniam

Vlastnosti

Vlastnosti Dezinfekčné, Univerzálne, Bez chlóru
Obsah chlóru Bez chlóru

Hmotnosť

Hmotnosť 400 g

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky typy povrchu

Vlastnosti

Vlastnosti Antibakteriálny

Určenie

Určenie Univerzálny
Kód:  CIS1031
Produktové číslo:  3045206312127
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12