Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SANYTOL Dezinfekcia, univerzálny čistič 400 ml

5 3 hodnotení
5,09 €

SANYTOL Dezinfekcia, univerzálny čistič 400 ml

Univerzálny čistiaci prostriedok v spreji značky SANYTOL vám zaistí hygienicky čistú domácnosť. Tento prípravok nielenže najrôznejšie povrchy a predmety čistí, ale zároveň ich dôkladne dezinfikuje. Môžete ho použiť pri upratovaní a na dezinfekciu kúpeľne, kuchyne, izieb, kľučiek, telefónov, odpadkových košov a iných povrchov. Ponúka hneď trojaký účinok – bakteriálny, fungicídny a virucídny, vďaka čomu si môžete byť istí, že je o čistotu vašej domácnosti perfektne postarané. Dezinfekcia SANYTOL spoľahlivo zničí 99,9 % baktérií, vírusov a plesní, navyše zanecháva sviežu vôňu eukalyptu.

Kľúčové vlastnosti dezinfekcie SANYTOL univerzálny čistič

  • Univerzálny čistič SANYTOL na najrôznejšie povrchy a predmety
  • Čistí a zároveň dezinfikuje povrchy v domácnosti
  • S trojitým účinkom – bakteriálnym, fungicídnym a virucídnym
  • Dezinfekcia SANYTOL likviduje 99,9 % baktérií, vírusov a plesní
  • Pre hygienicky čistú domácnosť
  • S vôňou eukalyptu
  • Univerzálny čistič SANYTOL neobsahuje chlór
  • Sprej pre pohodlnú a rýchlu aplikáciu
  • Nie je potrebné oplachovať

SANYTOL dezinfekcia na plochy hubí nasledujúce:
Baktérie a vírusy: E-Coli, Staphylococcus aureus, Enterococcus Hiram, Pseudomonas aeruginosa, Candida albicans, Aspergillus niger
Vírusy: Adenovírus type 5 (infeccion respiratoria), Poliovírus type 1

Použitie:
Pred použitím pretrepať. Čistenie a dezinfekcia: Nastriekať zo vzdialenosti 25 cm na povrch a vyčistiť a vydezinfikovať s pomocou handry. Nie je potrebné oplachovanie. Dezinfekcia: Nastriekať zo vzdialenosti 25 cm na povrch (vopred očistený) a nechať uschnúť. Nie je potrebné oplachovanie. V prípade citlivých povrchov vyskúšajte na málo viditeľnom mieste. Nepoužívať na lakované plochy, morené alebo natierané drevo a akrylátové plasty.

Zloženie:
Účinné látky: Biphenyl-2-ol 4× 103 mg/kg, Etanol 341, 7× 103 mg/kg a parfum. Hnací plyn propán-bután. Biocídny prípravok.

Bezpečnostné upozornenie:
Môže spôsobiť podráždenie dýchacích ciest. Môže spôsobiť ospalosť alebo závraty. Môže vyvolať alergickú kožnú reakciu. Spôsobuje vážne podráždenie očí. Dráždi kožu. Škodlivý po požití. Škodlivý pri kontakte s pokožkou. Škodlivý pri vdýchnutí. Rozkladom ozónu v horných vrstvách atmosféry poškodzuje verejné zdravie a životné prostredie.

Bezpečnostné upozornenia:
Zabráňte vdychovaniu prachu/dymu/plynu/hmly/pár/aerosólov. Používajte iba vonku alebo v dobre vetraných priestoroch. Pri vdýchnutí: preneste postihnutého na čerstvý vzduch a nechajte ho oddychovať v polohe uľahčujúcej dýchanie. Pri požití: ak sa necítite dobre, volajte TOXIKOLOGICKÉ CENTRUM alebo lekára. Používajte ochranné rukavice/ochranný odev/ochranné okuliare/tvárový štít. Pri styku s pokožkou: umyte veľkým množstvom vody a mydla. Pri zasiahnutí očí: niekoľko minút opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené, a ak je možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Pri používaní výrobku nejedzte, nepite ani nefajčite. Uchovávajte mimo dosahu detí.


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Dezinfekcia

Typ

Typ čističa Sprej

Obsah chlóru

Obsah chlóru Bez chlóru

Určenie

Určenie Univerzálne použitie

Funkcie

Funkcie Proti plesniam

Vlastnosti

Vlastnosti Dezinfekčné, Univerzálne, Bez chlóru
Obsah chlóru Bez chlóru

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Objem

Objem 0,4 l

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky typy povrchu

Vlastnosti

Vlastnosti Antibakteriálny

Hmotnosť

Hmotnosť 400 g

Určenie

Určenie Univerzálny
Kód:  CIS1031
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3045206312127
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19