Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SANYTOL Dezinfekcia na bielizeň 3× 500 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SANYTOL Dezinfekcia na bielizeň 3× 500 ml

Túžite po dosiahnutí perfektnej čistoty počas prania? Dezinfekcia na bielizeň od spoločnosti Sanytol vás zbaví 99,9 % baktérií, vírusov aj plesní. Prípravok môžete použiť najmä na športové oblečenie, spodnú bielizeň, bytový textil a pod. Dezinfekcia od Sanytolu je účinná aj pri nízkych teplotách, navyše je vhodná aj na ručné pranie. Prostriedok prešiel dermatologickým testom, je hypoalergénny a neobsahuje chlór.

 
    
    

Kľúčové vlastnosti Dezinfekcie na bielizeň SANYTOL

  • Dezinfekcia SANYTOL zahubí 99,9 % baktérií, vírusov aj plesní
  • Ideálna na športové oblečenie, spodnú bielizeň, bytový textil, posteľnú bielizeň a pod.
  • Dezinfekcia na bielizeň SANYTOL je účinná v prípade chorôb a epidémií
  • Účinná aj pri 30 °C
  • Dezinfekcia na bielizeň vhodná aj na ručné pranie
  • Prípravok neobsahuje chlór a je hypoalergénny

Zloženie:
Biocídna účinná látka (TP2/AL) didecyldimethylamonium chlorid 27 000 mg/kg, Ďalej < 5 % katiónové povrchovo aktívne látky, < 5 % neiónové povrchovo aktívne látky, Dezeinfekčné prostriedky a parfumy (benzyl salicylate), 2-metyl-4-isothiazolin- 3-one (MI), 2-Phenoxyethanol, Bronopol (INN), 2-bróm-2-nitropropán-1,3-diol

Upozornenie:
Pred použitím si prečítajte priložené pokyny. Dráždi kožu. Spôsobuje vážne poškodenie očí. Veľmi toxický pre vodné organizmy, s dlhotrvajúcimi účinkami. Nepožívať. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku. Uchovávajte mimo dosahu detí. PRI KONTAKTE S POKOŽKOU: Umyte veľkým množstvom vody a mydla. PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené, a ak je možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. PRI KONTAKTE S ODEVOM: Kontaminovaný odev a pokožku okamžite umyte veľkým množstvom vody a potom odev odstráňte. Odstráňte obsah a obal v zbernom mieste pre zvláštne alebo nebezpečné odpady, pokiaľ obsah nie je úplne spotrebovaný.

 
    

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Použitie

Typ bielizne Univerzálna

Typ odstraňovača škvŕn

Typ odstraňovača škvŕn Univerzálny

Vlastnosti

Vlastnosti Dezinfekcia

Objem

Objem 500 ml
Kód:  OSV296s
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19