Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SANYTOL Dezinfekcia jednorazové čistiace obrúsky antialergénne 36 ks

4,7 18 hodnotení

SANYTOL Dezinfekcia jednorazové čistiace obrúsky antialergénne 36 ks

Sanytol antialergénne utierky čistia a dezinfikujú plochy. Efektívne pôsobia proti baktériám, hubám, plesniam aj vírusom. Navyše dokážu s 98 % účinnosťou neutralizovať alergény roztočov, mačiek a peľov. Čistiace obrúsky Sanytol Dezinfekcia neobsahujú chlór ani farbivá. Sú dermatologicky testované a ľahko biologicky rozložiteľné. Ich jedinečné zloženie nespôsobuje škvrny a zanecháva sviežu vôňu čistoty. Použitie je jednoduché a rýchle.

Kľúčové vlastnosti jednorazových čistiacich obrúskov Sanytol Dezinfekcia

  • Odstraňujú 99,9 % baktérií, plesne a vírusov
  • Neutralizujú 98 % alergénov z roztočov, mačiek a peľov
  • Účinné tiež proti Sallmonele a Listérii
  • Čistiace obrúsky Sanytol Dezinfekcia neobsahujú chlór ani farbivá
  • Dermatologicky testované a biologicky rozložiteľné
  • 100 % viskóza

Trojaký účinok jednorazových čistiacich obrúskov Sanytol Dezinfekcia

Baktericídny podľa normy EN 13697 (5 min), fungicídny podľa normy EN 13697 (15 min), virucídny na vírus Influeza A (H1N1) a na vírus Herpes simplex a podľa normy EN 14476 (5 min). Odstraňujú okrem iného: Escherichia coli, Herpes simplex vírus, Staphylococcus aureus, Virus de la grippe H1N1, Candida albicans, Aspergillus niger, Pseudomonas aeruginosa, Enterococcus hirae.

Použitie:
Pri použití na povrchy, ktoré prichádzajú do styku s potravinami, malými deťmi, hračkami a domácimi miláčikmi je vhodné nechať pôsobiť počas 15 minút a potom opláchnuť pitnou vodou. Pred použitím si prečítajte priložené pokyny. Biocídny výrobok používajte bezpečne.

Bezpečnostné opatrenia:
Škodlivé pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami. Nepožívať. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku. Uchovávajte mimo dosahu detí. Pri požití: Ak sa necítite dobre, volajte Toxikologické informačné stredisko, tel.: 224 919 293 alebo 224 915 402

Zloženie:
Biocídna účinná látka (TP2/AL) didecyldimethylamonium chlorid 5 000 mg/kg, menej ako 5 % neiónových povrchovo aktívnych látok, menej ako 5 % katiónových povrchovo aktívnych látok, dezinfekčné prostriedky, parfumy

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ

Typ čističa Obrúsok

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky typy povrchu

Vlastnosti

Vlastnosti Antibakteriálny

Určenie

Určenie Antibakteriálne obrúsky

Typ

Typ Dezinfekčný/Antibakteriálny
Kód:  CIS327
Produktové číslo:  3045206313605
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06