Obnoviť stránku

SANYTOL - Dezinfekcia, čistič pračky, 250 ml

4,9 135 hodnotení
Super cena
3,70 € Ušetríte 0,29 €

SANYTOL - Dezinfekcia, čistič pračky, 250 ml

Vedeli ste, že po každom praní v práčke zostávajú nečistoty, zvyšok pracieho prášku a vodný kameň, ktoré môžu práčku poškodiť? Ale čo s tým? Vyskúšajte čistič práčky SANYTOL! SANYTOL je dezinfekčný čistič bez chlóru, ktorý odstráni 99,9 % všetkých baktérií. SANYTOL zvláda čistiť a dezinfikovať práčku, eliminovať zápach a baktérie a odstraňuje ako nečistoty, tak aj vodný kameň. Čistič navyše pomáha dlhodobo zlepšovať výkon práčky. Použitie Sanytolu zaručuje úplne čistú a dezinfikovanú práčku, a tým aj parádne čistú a sviežu bielizeň. 

Kľúčové vlastnosti čističa práčky SANYTOL, 250 ml

  • Čistič práčky bez chlóru
  • Odstraňuje 99,9 % baktérií
  • Čistí a dezinfikuje
  • Odstraňuje vodný kameň
  • Dlhodobo zlepšuje výkon práčky
  • Jednoduché použitie
  • Fľaša obsahuje 250 ml čističa

Zloženie

< 5 % neiónových povrchovo aktívnych látok, < 5 % amfotérnych povrchovo aktívnych látok, dezinfekčné prostriedky, parfumy (Limonene), 2-metyl-4-isothiazolin-3-on, 2-phenoxyethanol.


Venujte pozornosť

Obsahuje kyselinu mliečnu. Spôsobuje vážne poškodenie očí. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku. Uchovávajte mimo dosahu detí. Ak sa pri požití necítite dobre, volajte Toxikologické informačné centrum alebo lekára. Pri zasiahnutí očí niekoľko minút opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené a ak je možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Odstráňte obsah a obal v zbernom mieste pre zvláštne alebo nebezpečné odpady, pokiaľ obsah nie je úplne spotrebovaný.

Návod na použitie

Umiestnite prípravok do zásuvky na prací prostriedok – nepridávajte iný čistiaci prostriedok. Nepoužívajte cyklus predpierania. Spustite práčku na bežný prací cyklus na 60 °C bez bielizne. Používajte rukavice. Na údržbu a ochranu práčky je odporúčané čistič používať každé 2 mesiace. Pri starších práčkach, ktoré predtým neboli čistené, prvú starostlivosť opakujte dvakrát. 

Varovanie pred aplikáciou: prostriedok používajte len v prázdnej práčke. Odporúčané dávkovanie – 250 ml/1 cyklus.

Čistenie dávkovacej priehradky, dverí a tesnenia:
Pozor: používajte rukavice. Aplikujte 50 ml prípravku priamo na vlhkú hubku. Vyčistite a odstráňte nečistoty zo zásuvky na pracie prostriedky, z dverí a tesnenia. Potom opláchnite a vložte späť do práčky.

Čistenie vnútra práčky: 
Nalejte zostávajúci obsah fľaše do priehradky na prací prostriedok. Nepoužívajte iný čistiaci prostriedok. Spustite program hlavného prania pri 60 °C, bez predpierania a bez bielizne. Po ukončení cyklu utrite všetky zvyšky, ktoré zostali na dverných spojoch čistou handričkou.

Odporúčané použitie: 
Na údržbu a ochranu vašej práčky odporúčame používať každé 2 mesiace. Pri starších práčkach, ktoré neboli predtým čistené, odporúčame prvú starostlivosť opakovať dvakrát.

Štandardné informácie o nebezpečenstve: 
H318 - Spôsobuje vážne poškodenie očí

Pokyny pre bezpečné zaobchádzanie:
P101 - Ak je nutná lekárska pomoc, majte poruke obal alebo štítok výrobku 
P102 - Uchovávajte mimo dosahu detí 
P301+P312 - PRI POŽITÍ: Ak sa necítite dobre, volajte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÉ
STREDISKO alebo lekára
P305+P351+P338 - PRI ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút opatrne vyplachujte vodou. Vyberte
kontaktné šošovky, ak sú nasadené a ak je možné ich vybrať ľahko. Pokračujte vo vyplachovaní 
P501 - Odstráňte obsah a obal na zbernom mieste pre zvlášť nebezpečné alebo nebezpečné 
odpady, pokiaľ obsah nie je úplne spotrebovaný



Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Podľa konzistencie Tekuté

Objem

Objem 250 ml
Kód:  CIS328
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8411135665019
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13