Obnoviť stránku

Ryžové kaše pre bábätká

Keď už materské mlieko nezaplní dieťatku hladné bruško tak ako predtým, je na čase začať s príkrmami. Medzi prvé nové suroviny patrí nielen varená zelenina, ovocie či mäso, ale aj obilniny vo forme kaše, najmä ryžová kaša pre bábätká. Pokračujte v čítaní a dozviete sa, aká je tá najlepšia ryžová kaša práve pre vašu ratolesť.

Pokračovať
Spresniť parametre
39 položiek

Ryžové kaše pre bábätká

Ryžová kaša pre bábätká je jedným z prvých pokrmov, ktoré sa odporúčajú pri zavádzaní pevnej stravy do jedálnička najmenších. Je ľahko stráviteľná, má jemnú konzistenciu a je prirodzene hypoalergénna, čo znižuje riziko alergických reakcií. Ryžová kaša pre deti je tiež bohatá na dôležité živiny, ako sú vitamíny B skupiny a minerály kľúčové pre správny vývoj a rast dieťaťa. Pripravuje sa z jemne mletej ryže a môže sa podávať samotná alebo obohatená o ovocie či zeleninu.

Domáca ryžová kaša pre bábätko: Recept jednoduchý na prípravu

Ako sa pripravuje domáca ryžová kaša pre bábätká? Recept nie je zložitý a zaberie len pár minút.

  • Ryžu prepláchnite v studenej vode, dajte do hrnca a priveďte do varu.
  • Znížte teplotu a varte pod pokrievkou, kým ryža nezmäkne.
  • Odstavte z ohňa a nechajte vychladnúť.
  • K vychladnutej ryži pridajte roztlačené alebo rozmixované ovocie, premiešajte a podávajte.

Ak máte radi tuhšiu konzistenciu, pridajte viac ryže. Ak však preferujete jemnejšiu a bez kúskov, môžete ryžovú kašu rozmixovať spolu s ovocím.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13