Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Britax Römer King II 2016, Cosmos Black

4,4 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Britax Römer King II 2016, Cosmos Black

Autosedačka od popredného nemeckého výrobcu Römer ponúkne vášmu dieťaťu vysoký komfort a zaistí maximálnu bezpečnosť a spokojnosť pri jazde autom. Určená je pre všetky deti o váhe od 9 do 18 kilogramov a vďaka inovatívnemu flexibilnému systému porastie spolu s vašim potomkom. Autosedačku jednoducho nainštalujete po smere jazdy do každého vozidla. Poteší vás moderným dizajnom v čiernej farbe aj dômyselným prevedením, ktoré neohrozia pohodlie ostatných cestujúcich.

Kľúčové vlastnosti

  • Päťbodové bezpečnostné pásy sa dokonale prispôsobia vzrastu vášho dieťaťa
  • Špeciálne polstrované ramenné vypchávky znižujú vibrácie v prípade bočného nárazu
  • Výškovo nastaviteľná opierka hlavy a bezpečnostný pás sa jednoduchým nastavením jednou rukou
  • Nemecký výrobca Römer je zárukou kvality a bezpečnosti
  • Polstrovaný, ľahko umývateľný a ľahko odnímateľný poťah
  • Kvalitné a moderné prevedenie v rôznych farbách
  • Štyri rôzne polohy naklápanie sedačky

Patentovaný bezpečnostný systém od nemeckého výrobcu

Unikátna autosedačka je vybavená patentovaným systémom pre upínanie bezpečnostných pásov, ktorý zaistí rýchle, komfortné a zároveň bezpečné ukotvenie vo vozidle. Sedačku je možné navyše jednoducho naklopiť dopredu, čo uľahčí jej inštaláciu. O optimálnu ochranu vášho dieťaťa sa postará päťbodový bezpečnostný pás. Jednou z predností je i možnosť polohovania sedačky. Vybrať si môžete zo 4 rôznych naklápacích polôh pre príjemný spánok a sedenie. Vďaka špeciálnym držiakom pásov navyše dieťa ľahko a pohodlne usadíte aj vyberiete z autosedačky.

Pre maximálnu spokojnosť a ochranu vášho dieťaťa

Autosedačka z novej rady King II 2016 vyniká kvalitným a mäkko vystlaným poťahom. Samozrejmosťou je výškovo nastaviteľná opierka hlavy a bezpečnostný pás, ktorý možno nastaviť len jednou rukou. Autosedačka sa skvele prispôsobí vzrastu vášho dieťaťa a zároveň udrží pás vždy v správnej polohe. Špeciálne ramenné opierky, hlboké a mäkko polstrované bočnice ochráni vaše dieťa aj v prípade bočného a čelného nárazu. Sedačka sa navyše ľahko udržuje v čistote, aby stále vyzerala ako nová. Polstrovaný a ľahko umývateľný poťah možno v prípade potreby jednoducho sňať a vyprať.

Doplňujúce vlastnosti:
Rozmery:
67 × 45 × 54 cm

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 10,3 kg

Farba

Farba Čierna

Hmotnosť dieťaťa

Hmotnosť dieťaťa 9-18 kg

Vlastnosti

Upevnenie sedačky Bezpečnostný pás
Smer sedenia V smere jazdy
Zabezpečenie dieťaťa 5-bodový pás
Vlastnosti Snímateľný poťah
Možnosť nastavenia Polohy ručních opěrek

Delenie podľa BESIP

Skupina BESIP Skupina I
Kód:  BABY0106
Produktové číslo:  4000984135565

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11