Obnoviť stránku

Britax Römer

Römer

Britax Römer: Pre maximálnu bezpečnosť vášho dieťaťa

Značka Britax Römer je už desiatky rokov synonymom pre kvalitné a maximálne bezpečné autosedačky. Stojí za radom inovácií, vďaka ktorým je bezpečnosť detí v aute v dnešnej dobe na takej vysokej úrovni. Britax však neponúka iba autosedačky, ale aj ďalšie výrobky zlepšujúce každodenný život rodičov aj detí.

Autosedačky Britax Römer

Autosedačky

Značka Britax Römer svojimi inováciami už niekoľkokrát ovplyvnila celý trh s autosedačkami. Ako prvá ponúkla nastaviteľné autosedačky, systém ISOFIX, ktorý je v dnešnej dobe štandardom bezpečnosti, či bočnú ochranu pred nárazom. Ako jeden z mála výrobcov disponuje vlastným zariadením pre crash testy. Niet divu, že sa sedačky Britax Römer pravidelne umiestňujú na najvyšších priečkach nezávislých testov autosedačiek.

Kočíky

Kočíky Britax Römer spájajú kvalitné vyhotovenie, funkčnosť a prvotriedny dizajn. Pri ich vývoji je myslené na maximálny komfort detí aj rodičov. Kočíky Britax Römer vynikajú perfektnou ovládateľnosťou a jednoduchým skladaním pri zachovaní nízkej hmotnosti. Unikátny systém Click & Go vám umožní na konštrukciu kočíka umiestniť autosedačku alebo korbu iného modelu Britax Römer a vytvoriť si tak kočík presne podľa svojich predstáv.

Kočíky Britax Römer
Príslušenstvo ku kočíkom Britax Romer

Príslušenstvo ku kočíkom

Veľkorysá ponuka príslušenstva ku kočíkom je jednou z ďalších výhod značky Britax Römer. Značka ponúka vysokofunkčné fusaky, nánožníky a ďalšie príslušenstvo, ktoré dieťa spoľahlivo ochráni pred nepriaznivým počasím. Obľúbené sú aj farebné súpravy, pomocou ktorých môžete zmeniť vzhľad celého kočíka, či praktické pultíky na odkladanie nápojov, jedla a hračiek.

Spresniť parametre
75 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11