Obnoviť stránku

RITUALS The Ritual of Karma After Sun Hydrating Lotion 200 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

RITUALS The Ritual of Karma After Sun Hydrating Lotion 200 ml

Hľadáte produkt, ktorý chráni pokožku po slnení? Potom určite využijete hydratačný krém po opaľovaní After Sun Hydrating Lotion. Prípravok zo série RITUALS The Ritual of Karma obsahuje biely čaj s antioxidačnými účinkami a koncentrovaný výťažok z ginko biloby. Vďaka tomu pokožku ochladí a vyživí, čo predstavuje dokonalé riešenie po opaľovaní. Karma After Sun Hydrating Lotion s príjemnou vôňou lotosových kvetov upokojuje pleť podráždenú dlhým slnením a predlžuje opálenie. Jednoducho naneste krém na pokožku po každom pobyte na slnku. Na zvýšenie chladivého účinku ho môžete pred aplikáciou vložiť do chladničky.

Kľúčové vlastnosti krému po opaľovaní Ritual of Karma After Sun Hydrating Lotion

  • Krém po opaľovaní zo série The Ritual of Karma zaisťuje spoľahlivú ochranu po slnení
  • After Sun Hydrating Lotion upokojí podráždenú pleť
  • Prípravok RITUALS poteší sviežou vôňou lotosových kvetov
  • Vďaka bielemu čaju poskytuje pleti antioxidačnú ochranu
  • Rituals Ritual of Karma After Sun Hydrating Lotion predlžuje opálenie
  • Hydratačný prípravok po slnení príjemne chladí

Zloženie

Voda/voda, denaturovaný alkohol, izostearyl isostearát, etylhexyl stearát, glycerín, propylheptyl kaprylát, undekan, cetearyl alkohol, panthenol, maslo Butyrospermum Parkii (Shea), tokoferyl acetát, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, mentol, tokoferol, inositol, mentyl laktát, extrakt z listov Ginkgo Biloba, extrakt z listov Camellia Sinensis, parfum/voňavka, tridekan, glyceryl stearát, PEG-100 stearát, akrylátový/C10-30 alkyl akrylátový krosolymér, polyakrylát sodný, xantánová guma, kyselina asparagová, fenoxyethanol, etylhexylglycerín, benzylalkohol, benzylsalicylát, Limonen, Linalool, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Citral, Hydroxid sodný, Tetrasodium Iminodisuccinate, Kyselina citrónová, Kyselina fumarová, Kyselina maleínová

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Chladivý, Vyživujúci, Upokojujúci

Typ produktu

Fáza opaľovania Po opaľovaní
Typ prípravku Krém
Kód:  OPA403
Produktové číslo:  8719134039726

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16